tiistai 28. lokakuuta 2014

Tihkusateessa


Aamupäivän vaunulenkillä suuntasimme harmaasta ilmasta huolimatta läheiseen puistoon. Pieni sumusade on petollinen kastellessaan ihan hyvin, vaikka pisaroita ei edes tunne! Onneksi perusulkoilukamppeet pitivät sen verran vettä, että Tipunen pysyi kuivana.Tykkään, tykkään, tykkään! Punaiset kumisaappaat olivat huippuostos ja lahjavillasukat juuri oikean väriset ja kokoiset! Kiitosta vaan niiden neulojalle, ahkerassa käytössä ovat. :>

Värikäs syksy on kiva, mutta myös sateinen syksy on pienissä annoksissa kiva. Sadepäivissä ei ehkä ole samanlaista energiaa kuin aurinkoisissa, kauniissa päivissä, mutta omanlaisensa rauhallinen tunnelma kuitenkin. Tosin rauhallisen tunnelman fiilis taitaa johtua ihan vain siitä, ettei kukaan muu ulkoile sateella ja linnutkin ovat tajunneet mennä sateensuojaan piiloon. Sadepäivä silloin tällöin rauhoittaa ja rentouttaa, mutta monta päivää putkeen alkaa jo vähän harmittaa ja väsyttää.

Harmaiden päivien suurin hyvä puoli taitaa olla se, että usein pikkuväki nukkuu silloin parhaiten päiväunensa.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia olet saanut niin kovin synkästä säästä!
  Vaikka ulkona on harmaata niin onneksi sisällä ei tarvitse olla yhtä ankeaa, kynttilät ja joulun tunnelma onneksi jo kohta piristävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :)

   Kynttilät todellakin piristävät ja tuovat tunnelmaa! Meillä on tainnut olla nyt lähes päivittäin aamuisin tuikkukynttilöissä tuli kynttelikössä keittiönpöydän yllä. Aamupalakin tuntuu maistuvan paremmalta, kun kirkas kattovalo ei ole päällä. :)

   Poista
 2. Ootpa kyllä saanut tallennettua sateisen päivän kauniiksi kuviksi! :)

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)