sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hui haamu!

En erityisemmin innostu halloweenista enkä pidä liiemmin kauhu- ja pelottelujutuista. Kun kuitenkin huomasin kuvan jalkapohjakummituksista, halusin heti ikuistaa myös meidän pikkuhaamumme paperille.

Optimistisena ajattelin, että jalanjälkien painaminen kolmestaan tirppojen kanssa on helppo juttu - sukat vain pois, maalia jalkaan ja jalka paperiin!Kuitenkin lopputuloksena niin äidin kuin Tipusenkin vaatteet menivät pesuun, kuten myös Untuvikon jalkojen alla ollut pyyhe. Jalat lipsuivat paperilta tai varpaita ei erottanut kuvasta - sain Untuvikolta yhden täydellisen jalanjäljen, kunnes huomasin siinä olevan kuusi varvasta. Lopulta saimme neljä suunnilleen onnistunutta jälkeä paperiin.


Kuten kuvasta huomaa, varpaat eivät meinanneet pysyä paikoillaan.


Tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä kuvassahan on tietysti neljä haamuleidiä, joiden menojalat vipattavat ja rusetit pyörivät päässä matkalla halloween-pippaloihin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)