torstai 9. lokakuuta 2014

Lelutehtailua II

Tiedättekö, mikä tämä on?


Jep, se on Helmilelu, joka kahden taaperon koeryhmän perusteella on myös kiinnostava!


Kyseessähän on siis vaniljatankojen putkilo täytettynä helmillä. Kardemummaputkilokin varmaan kävisi, mutta tämän muovi taitaa olla kovempaa ja on muutenkin kauniimpi.

Putkiloa voi ravisuttaa ja ihmetellä ääntä. Sitä voi käännellä ja ihmetellä liikkuvia helmiä. Parasta on kuitenkin Tipusen mielestä rullata putkiloa pitkin lattioita ja kipittää perässä. Myöhemmin putkilosta voisi saada esimerkiksi taikasauvan, prinsessan valtikan tai parantajan rohdosastian.


Sain edellisen helmilelupostauksen kommenteissa toisenkin hyvän idean, joka pääsee toteutukseen vähän lähempänä joulua. :)

4 kommenttia:

 1. Mainio idea :) Nuorimmaisen kanssa ollaan innostuttu puuhelmistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhelmet ovat ihania! Tämä idea syntyi ihan vahingossa, kun tarkoituksena oli antaa nälkäiselle Tipuselle vain hetkeksi jotain ihmeteltävää. :)

   Poista
 2. Parhaat lelut on juurikin näitä simppeleitä, ja tuo on kauniskin vielä. Isäni aina kertoo, kuinka hän pienenä leikki yhdellä puuautolla, jonka kyytiin aina lastasi tyhjiä tulitikkulaatikoita joita oli keräillyt. Ja se oli kuulemma ollut paras leikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan kuuloinen puuautoleikki. :) Tosiaan tuntuu, että usein arkipäiväiset tavarat ja simppelit lelut ovat niitä parhaimpia, joille keksii paljon erilaisia käyttötarkoituksia. Jännä nähdä, mitkä lelut ja leikit omille muksuille jäävät niin hyvin mieleen, että niitä muistelee vielä aikuisenakin!

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)