kirjoittaja

Tipulassa ihmetellään arjen pieniä hyviä asioita, sisustetaan kotia väreillä sekä ehtiessä kokataan, tuunataan ja askarrellaan. Mukana viipeltävät Tipunen (03/2013) ja Untuvikko (07/2014).

Blogin takana on Emonen, joka tykkää väreistä, hyvästä ruoasta ja pienistä diy-töistä. Yritän löytää vihreän peukaloni ja järjestää arjen keskellä aikaa valokuvaukselle. Blogi päivittyy pikkulapsiarjen tahtiin säännöllisen epäsäännöllisesti, sillä rauhallinen ilta-aika kuluu blogin lisäksi myös käsitöiden, kirjojen tai television parissa.

Teen satunnaisesti yhteistyötä yritysten ja muiden tahojen kanssa ja mainitsen siitä aina postauksessa selvästi. Yhteistyökumppaneina on vain sellaisia yrityksiä, joita voisin mainostaa blogissa myös ilman yhteistyökuvioita.

Jos sinua kiinnostaa yhteistyö Tipulassa-blogin kanssa tai sinulla on muuten jotain henkilökohtaista asiaa, laita sähköpostia osoitteeseen tipulassa@gmail.com! :)

Tipulassa on mukana TRE-blogeissa.

Olen yhtenä kirjoittajana myös Pienissä teehetkessä, joka on kolmen naisen yhteistyöblogi kodista, arjen kauniista asioista ja elämästä.

http://pieniteehetki.blogspot.fi/

Joulufiilistelymme päivittyvät hitaasti mutta varmasti Tipulan joulun puolelle joulusta 2015 alkaen. Blogista löytyy myös parhaimpia paloja aikaisemmilta jouluilta!
http://tipulanjoulu.blogspot.fi/

Kuukauden positiivisiin on voinut käydä linkkaamassa omia mukavia postauksia vuoden 2015 ajan.

http://tipulassa.blogspot.fi/p/kuukauden-positiiviset.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)