keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ruokaa lintusille

Tipusen ja Untuvikon lisäksi ruokin tänä talvena vähän muitakin tirppoja. Kun lämpömittari on näyttänyt jo pariin otteeseen pakkaslukemia, ajattelin olevan hyvä hetki viritellä pihalle lintulaudan. Olen päässyt talviruokkimaan lintuja viimeksi n. 7-8 vuotta sitten, joten olen innoissani!

Löysin kaupasta coctailämpärillisen siemeniä. Nyt on laudalla tarjottavaa moneen makuun, joten optimistisena odotan paikalle muitakin lintuja kuin perustinttejä.Mukana lintulautaa ja siemeniä ihmettelemässä oli myös Tipunen, jonka kanssa testattiin samalla talvivarustusta. Kuten kuvasta ehkä huomaa, en ole ennen pukenut taaperolle talvikamppeita. Ilmeisesti rukkasten varsi pitäisi laittaa haalarin hihojen sisäpuolelle? Jättisaksirapumme sormet ovat hyvin kaukana rukkasten kärjestä.


Pienistä pukemishaasteista huolimatta niin haalari, rukkaset kuin saappaatkin olivat hyvin lämpimät. Tervetuloa kunnon pakkaset, nyt enää äiti palelee ulkona!

Pieni, valpas lintubongari uudella lempparipaikallaan:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)