sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Sormiväripallot

Kokeilimme sormivärien levitystä muotin avulla ja teimme talouspaperihylsyllä palloja.


Värin ottaminen ja painaminen paperiin sujuivat yllättävän hyvin. Tipunen oli myös hämmästyneen ilahtunut pallojen ilmestyessä paperille.


Kuitenkaan ihan vielä kiinnostavuus ei riittänyt pallojen tekemiseen muutamaa kertaa enempää. Luistelevat sormet sen sijaan olivat ihmeellinen juttu. :)


Koska värin ottaminen ja paperiin painaminen sujuivat kuitenkin hyvin, voisimme kokeilla jossain vaiheessa esimerkiksi perinteistä perunapainantaa. Tipusen ilme voi olla ikimuistoinen, jos osaan tehdä perunaan pupun hahmon!

2 kommenttia:

 1. Hauska idea! :D

  Meillä Senni ei vielä ymmärrä sormivärien päälle (häntä öllöttää kun sormet sottaantuu). Sen sijaan vesivärit ovat kivoja kun niitä saa levittää pensselillä. Ehkä ne sormiväritkin innostavat jonkin ajan päästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, itseasiassa meilläkin on Tipu Siisteys täällä. Ekalla kerralla sormiväreilystä ei tullut oikein mitään, koska sormet olisi pitänyt kastella maaliin, mutta nyttemmin maalaus sujuu hyvin, kun välillä pyyhitään kädet puhtaiksi. :D

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)