keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kenkien minituunaus

Joskus vastaan tulevat Täydelliset Kengät kuten nämä Janan nilkkurit, joilla on kävelty ainakin kolmen vuoden ajan syksyt ja keväät aina, kun ne eivät ole liian kylmät tai hiostavat. Kengät ovat kaikin puolin täydelliset - väri, lestin malli ja koron korkeus ovat juuri passelit. Kengät ovatkin pyörähtäneet suutarilla kerran jos toisenkin, kun korkoihin on vaihdettu kantalappuja ja viimeisimpänä korjattiin myös kärkien pohjaa.


Ahkerassa käytössä toinen vetoketjun vetimistä on irronnut. Aikani pidin sijaisena klemmaria, joka kuitenkin onnistui raapimaan rikki muutamat housut lahkeen sisäsauman kohdalta. Seuraavaksi kokeilin metallilankaan pujotettuja helmiä ja kun langanpäitä hieman fiksasi, eivät nekään enää kuluta kengänpintaa.


Kulutan yleensä kenkäni kirjaimellisesti puhki ja suren, kun lopulta joudun luopumaan rakkaista popoistani. Harmi, ettei vastaavanlaisia koskaan löydy enää kaupasta! (Tosin onneksi usein tilalle löytyvät jollain toisella tavalla täydelliset kengät.)

Millaiset ovat sinun lempikenkäsi? Kiinnytkö kenkiin ja asusteisiin vai onko niistä luopuminen helppoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)