maanantai 10. marraskuuta 2014

Taapero + lumi = PO! :)


Lumi oli ja meni, mutta tässä vielä taaperon riemua viime viikolta. Hertsileijaa sentään sitä iloa, kun tyttö alkuihmettelyn jälkeen tutustui lähemmin lumeen! Pihalla oli silmän kantamattomiin valkoista materiaalia, josta voi tehdä mielettömän määrän palloja!

Ulos astuessamme Tipunen näki ensimmäisenä tämän pihan isompien lasten tekemän Pallojen Pallon. "PO PO PO PO PO!!".


Kun suurimmasta hämmästyksestä selvittiin, seuraava riemu tuli pikkulumipalloista, joita voi kantaa, heittää ja vierittää.
Luulin, ettei hymy voisi enää leventyä eikä papatus nopeutua, mutta oli sekin mahdollista. Lumesta voi nimittäin tehdä myös lumiPUPUJA!


Meidän pupuperheemme:


Lumi-ihmettelyn jälkeen kaivoimme varastosta pulkan ja Tipunen pääsi ensimmäistä kertaa ikinä sen kyytiin. Ajelukierroksia vaadittiin pian lisää ja lisää! Pitänee siis ostaa taaperolle pikkuihmisten pulkka, jotta kyydissä on tukevampi istua.Untuvikko ei taida tänä talvena ihan vielä innostua lumesta, mutta oli silti (tavallaan) menossa mukana. :)

4 kommenttia:

  1. Voi ei mitä ihania lumipupuja! <3
    Ihanan pirteä blogi. Jään seuraamaan teidän touhuja. :)

    VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)