perjantai 7. marraskuuta 2014

Ensilumi


Tämänpäiväisten ja eilisten blogipostauksien perusteella ensilumi on satanut vähän joka puolella Suomea. Niin myös täällä! Kauniita lumikuvia olen päässyt ihastelemaan yhdessä jos toisessakin blogissa ja tottakai myös itsekin suuntasin lyhyelle kuvausreissulle lähimaastoon.


Tällä kertaa kuvausduo koostui vain yhdistelmästä Emonen + kamera, mikä ihana rauha ja kiireettömyys! Tuntui melkein samalta kuin muutama vuosi sitten ennen tirppoja ja ennen töitä - Miten joskus onkaan ollut mahdollista päästä arkenakin vain kävelemään ja kuvailemaan omien aikataulujen mukaan?

Kotipihan ensimmäinen lumipeite:
Lintulauta on saanut aikamoisen lumimyssyn ylleen! Yllättäen tänä aamuna laudalla on ollut useita innokkaita syöjiä - kunnes sille parkkeerasi istumaan ja mussuttamaan kaksi viherpeippoa tukkien muilta linnuilta kokonaan pääsyn siementen äärelle.


Ylläolevassa kuvassa on siis vain yksi viherpeippo, jos joku jäi etsimään sitä toista. :)

Maisemia hieman kotipihan ulkopuolelta:
Kun olen iso ja joko vähemmän nuuka tai enemmän varakas, ostan uuden kameran sekä siihen kivoja tilpehöörejä ja opettelen ottamaan parempia kuvia. Sitten minusta ehkä tulee lintukuvaaja.
Näin aamulla iloisia pikkulapsia pulkkiensa kanssa sekä hellyyttävän mummon potkukelkkailemassa. Lumi on aika kiva juttu! :)

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia olet ottanut. Mekin nautittiin tänään lumesta :) http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/2014/11/ensilumi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva, kun löysit Tipulaan, tulenkin heti kurkkimaan teidän lumikuvia!

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Muuta hyvää en lumesta juurikaan keksi. Tänään puolikuntoisena vääntäydyin lenkille kun meinasi jo mökkihöperyys iskeä. Pururadalla keskellä lumista metsää oli kyllä kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luminen metsä on kyllä kaunis! Samalla myös ihanan hiljainen ja rauhallinen. Nyt tosiaan voisikin vielä ehtiä pururadalle tunnelmoimaan ennen kuin aletaan vaatia kulkijoilta suksia alle!

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)