lauantai 22. marraskuuta 2014

1 kk jouluun: Joulufiilistelyä

Kun joulutorttukausi korkattiin, alkoi pieni jouluihminen sisälläni heräillä. Tämän viikon aikana jouluinen olo on alkanut hiipiä luoksemme ja vähitellen koti on päässyt hieman lähemmäksi joulua. Kunnolla joulu tulee meille vasta ensimmäisenä adventtina, mutta pieniä häivähdyksiä siitä on jo siellä sun täällä.

Klikkaa joulufiilistelyyn taustamusiikiksi jotain raskasta mahtavuutta tai herkkää tunnelmointia. :)
Se, kuka ylläoleva tonttuystävä on, selviää ensi viikolla. :) Siihen asti ihanaa viikonloppua ja sopivasti jouluista fiilistä kaikille lukijoille! Kiva, kun juuri SINÄ kävit lukemassa Tipulaa! :>

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joulutunnelma löytyy yllättävän nopeasti, kun hämärtää valaistusta ja sytyttää jouluvaloja tai kynttilöitä!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallista viikonloppua Tipulaan! :)

  VastaaPoista
 3. Nyt minäkin kyllä huomenna teen noita joulutorttuja!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että meilläkin alkaa olla jo vähän turhan usein joulutorttupäivä. Ne vaan on niin hyviä ja nopeita. :D

   Poista
 4. Joulun odotus on melkein yhtä ihanaa kuin itse joulukin <3
  Laitathan sitten kuvia kuinka teillä koti muuntuu adventin myötä vieläkin jouluisemmaksi? :) on mukava nähdä kuinka muualla laitetaan joulua, ne omat koristeet kun tuntuvat välillä niin kulutetuilta(tosin nyt niitäkin on ikävä kun tänä jouluna ne jäävät laittamatta..).
  Täällä vieraillessa tulee aina jotenkin niin hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja kiva, jos hyvän mielen saa levitettyä toisenkin tietokoneruudun taakse! :>

   Mun mielestä joulun valmistelu on välillä jopa ihanampaa kuin joulu itse - joulu menee lopulta tosi nopeasti ohi ja on usein täynnä toimintaa. Jouluvalmisteluihin ja tunnelman nostattamiseen sen sijaan voi käyttää useita viikkoja! Varmasti laitan kuvia, kun koristeet ovat paikoillaan. Katsotaan, miltä täällä näyttää viikon päästä. :)

   Poista
 5. Joulu alkaa kyllä täälläkin tehdä tuloaan, jos ei vielä kodissa niin ainakin pään sisällä! En muista koska viimeksi olen odottanut joulua ja joululomaa näin kovasti! Todennäköisesti vuosi sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pään sisältä se suurin joulufiilis lähteekin - joulutunnelmaa on vaikea löytää isonkaan koristemeren keskeltä, jos muuten on jouluton olo. Näin kotona ollessa joululomaa ei odota nyt samalla tavalla kuin aikaisemmin, jolloin se totisesti oli tärkeä hengähdystauko keskellä lukuvuotta. Joulua alkaa itsekin aina odottaa ihan eri tavalla, kun näkee, miten innoissaan lapset sitä odottavat! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)