maanantai 24. marraskuuta 2014

Taaperon joulukalenteri


Taaperon joulukalenteri on valmis! Koska meille ei tule oikeaa joulukuusta, halusin kuusen edes jossain muodossa olohuoneeseemme. Ovea koristaakin nyt kartongista leikattu kuusi odottamassa joulukuuta. Ajatuksena on, että taapero löytää joka aamu yhden koristeen ja saa laittaa sen kuuseen. Aattona kuusi on siis täynnä koristeita.


Koristeiden takana on rullalle käännetty teipinpala, joten ne saa helposti kiinni kuuseen ja ovat myös siirreltävissä.

Koristeet on tehty ääriviivatarrojen avulla. Osa on liimattu värilliselle kartongille ja osa vesiväripaperille ja välit maalattu peiteväreillä.


Viikko vielä joulukuuhun! Odotan innolla, millaisen vastaanoton kalenteri saa Tipuselta. :)

10 kommenttia:

 1. Ihana idea! Varmasti taaperoikäiselle mieleistä puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Jännityksellä odotan, pysyvätkö koristeet suurin piirtein kuusessa vai leviävätkö ne ympäri olohuonetta. :)

   Poista
 2. sitä lapsen iloa onkin sitten niin ihanaa seurailla <3 Meillä isommat narisee kun Äiti ei ostanut suklaakalentereita...Saavat ns. tavalliset kalenterit ja suklaalevyt ,eiköhän siitä riitä ne 24 palaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta suklaahan maistuu ihan eriltä, kun se on puristettu kuvamuotin läpi. ;)

   Poista
 3. ihana!
  mäki teen ite pojalle kalenterin:))) jännittää nähä mitä tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa jännitän minäkin. Tuntuu, ettei näiden taaperoiden kanssa aina voi tietää, onko hieno idea hitti vai huti. :D

   Poista
 4. Tosi kiva idea. Mä olisin myöskin näiden vaihtoehtokuusien ystävä mutta kun nuo 3 isointa tyttöä on sitä mieltä että pitää se kuusi vaan olla...ja varmaan nuo karvaiset lapset äänestäisivät sen puolesta myös jos osaisivat. Mikäs sen mukavampaa kuin hakea yöllä pallot kuusesta ja aloittaa matot kurttuun -rallit aamuyöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tavallaan tykkäisin oikeasta kuusesta, mutta sitä ei saa meille oikein mahtumaan mihinkään järkevään paikkaan. Toisaalta en ehkä jaksaisi ainakaan vielä sitä neulassatoa tai pikkuväen pitämistä erossa kuusesta ja sen koristeista. Me pohditaan kuusiasiaa ehkä sitten joskus viiden vuoden päästä uudestaan. :D

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)