lauantai 8. marraskuuta 2014

Isänpäiväkortti

Miehen kortti pysyy tänäkin vuonna salassa, mutta tällainen kortti tehtiin vaarille:


Kokeilimme Tipusen kanssa toisen kerran vesivärejä, ja maalaaminen vaatii vielä hieman treenausta. Sormivärien käyttö sujuu hienosti sekä sormin että siveltimellä, mutta vesivärien tuoma lisäosa, vesikippo, laittaa pakan ihan sekaisin.


Sen sijaan, että väriä laittaisi paperiin, sitä on kiva siirrellä värinappien ja vesikipon välillä. Sain kuitenkin sen verran houkuteltua Tipusta pomppimaan siveltimellä paperilla ja tekemään pitkiä viivoja, että saimme riittävästi maalia työhön. Katsotaan, kuinka monta maalauskertaa tarvitaan, jotta vesikippo menettää uutuudenviehätyksensä! :)

Paperiin on laitettu muutamia teippisuikaleita raidoiksi. Tässä vaiheessa kannattaa katsoa, että teippaa ja maalaa vesiväripaperia oikealta puolelta - nurjalle puolelle kiinnitetyt teippiraidat kokemuksen mukaan repivät irrotettaessa myös paperin pinnan.Taiteilun loppuvaiheessa värinapit olivat muuten ihailtavan harmoniset väreiltään:

2 kommenttia:

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)