maanantai 1. kesäkuuta 2015

SINÄ LOUKKASIT MINUA

Here we go! Jos et ole mukana kampanjassa ja haluat osallistua, kopioi alla oleva teksti tai kirjoita oma kannanottosi, lisää loppuun osallistujalista ja julkaise postaus blogissasi. Huikkaa kommenteissa minulle, että blogisi on mukana, niin lisään blogisi listaan! :)

Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?
"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"

""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."

"sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"

”Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen.” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

”Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)

"Vittu oot nolo tapa ittes"

"ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"

Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin.

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Alusta loppuun  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  Ave Katriina  -  By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää hetkessä  -  Elämää pyörätuolista käsin  -  Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Erin Linnea  -  Essi Maaninka  -  Fifty Ways  -  Garden Of My Dreams  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  -  Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiraation vietävänä  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  -  Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  Kaiken takana on äiti.  -  Kat von Yvon  -  KIDULT  -  Kitujainen.com  -  Kolme pientä porsasta  -  Kommammaa  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  -  Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  -  Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  -  Mammalaiffii  -  MammaMiia  -  Mansikkatilan mailla  -  Marika's  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  -  Mrs Nobody  -  Munakoisoni ja minä  -  My fairytale  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Petran; Minä ja me  -  Piaeliina  -  Pieni Lintu  -  Pieni Hento Ote  -  Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rikkaruohoelämää  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Ruusun tuhkaa  -  Saijis  -  Smagatsoff  -  Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Style and jewels  -  Syvältä  -  Taloni maalla  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thinking out of the box  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  -  Touch the sky  -  Trakehnerin matkassa  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  -  Vilhelmiina Lyydia  -  Villa Tuta  -  Vähäx vaikeeta?  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  Virtuaali Moleskine  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää

36 kommenttia:

 1. Osallistuttu - hyvä kampanja! Aurinkoista kesäkuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että lähdit mukaan! Aurinkoista kesäkuuta myös sinulle, vaikka se alkaakin hieman harmaana ja sateisena. :)

   Poista
 2. Osallistuttu - hyvä ja tärkeä kampanja! Kivaa kesää teille sinne tipulaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hienoa! Kiva, että liityit kampanjaan! :) Mukavaa kesää myös teille!

   Poista
 3. Mukana kampanjassa, kiitos tästä todella hienosta jutusta! :)

  VastaaPoista
 4. Itselläni ei ainakaan ole vielä kokemusta näistä pahoista sanoista, mutta pahaa teki lukea noita kommentteja. Aivan järkyttävää kielenkäyttöä ja ihmisten lokeroimista! Minäkin siis tahdon osallistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin yllätyin, millaisia kommentteja jotkut ovat saaneet. Huh. Tervetuloa mukaan kampanjaan! :)

   Poista
 5. Osallistuin. Tämä on aivan mahtava juttu! :)

  VastaaPoista
 6. Mä lähdin myös mukaan, vaikka en kurjia kommentteja olekaan saanut!! Mutta ei niitä pitäisi kenenkään saada, kamalaa luettavaa. :( Hienoa, kun laitoit tämmöisen kampanjan pystyyn!

  VastaaPoista
 7. Mukana kampanjassa. Järkyttävää luettavaa, kuinka joku ihminen voi olla noin ilkeä.

  VastaaPoista
 8. Mukana / babydreamscomestrue.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Mukana. http://raskauteni.blogspot.fi/2015/06/sina-loukkasit-minua.html =)

  VastaaPoista
 10. Ilman muuta haluan olla mukana näin hienossa kampanjassa tärkeän asian puolesta.
  http://styleandjewels.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. E, tää on hieno kampanja ja idea! Minä kans mukaan <3

  VastaaPoista
 12. Ehottomasti mukana / http://www.essiikaroliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Mukana ollaan. http://www.alusta-loppuun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Mukana; garden-of-my-dreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Kiva, että lähditte mukaan kampanjaan! Nyt teidät ylläolevat on lisätty osallistujalistaan. :)

  VastaaPoista
 16. Hieno kampanja! Mukana ollaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan tässä vielä blogini osoite. :)
   http://avekatriina.blogspot.fi/

   Poista
 17. Ilman muuta mukana! Tuli niin paha mieli kun luin noita kommentteja, en osannut kuvitella, että joku voi noin ilkeästi sanoa.
  http://piaeliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 18. ... ja uudestaan kun joku meni äsken ihan solmuun kommentin julkaisussa :)

  Hei! Kertakaikkisen hienoa asia, että olet nostanut tämän tärkeän asian esiin ja saanut suuren joukon muitakin mukaan.
  Minäkin liityin vähän jälkijunassa mukaan kirjoittamalla omin otsikoin ja sanoin tästä aiheesta nousseita ajatuksiani. Oma lähestymiskulmani oli lukijan näkökulma: Miltä tuntuu lukea ikäviä kommentteja ja miksi niitä kaikesta huolimatta julkaistaan.

  Hyvää kesän alkua kaikille <3

  Pirjo / Virtuaali Moleskine®

  VastaaPoista
 19. ^ ja ^^ Teidät on myös lisätty listaan!

  VAU, kiva että kampanjaan osallistui vielä näin moni bloggaaja! :) Mukaan pääsee tottakai edelleen!

  VastaaPoista
 20. Mukaan lähti vielä hieman jälkijunassa, mutta lähti kuitenkin, Inspiraation vietävänä. Hyvä kampanja, ehottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Koskaan ei ole liian myöhäistä osallistua tähän! :)

   Poista
 21. Olen mukana kampanjassa. Toivottavasti saan kuvan ja tekstin linkitettyä omaan blogiini.

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)