sunnuntai 31. toukokuuta 2015

KUUKAUDEN POSITIIVISET: Toukokuun kooste

Toukokuussa on tullut kesä niin ulos kuin Tipulaankin!

Kuun alussa olimme hyvin väsyneitä, mutta vauvan parantuvien yöunien ja kesäistyvän luonnon myötä on väsymyskin hieman väistynyt. Lapsukaiset ovat oppineet hurjasti uusia asioita ja vauvamme erityisesti on kasvanut silmissä. Kuten huomaatte, huhtikuinen polvillaan ihmettelevä leppäkerttu on onnistunut ponnistamaan vielä vähän ylemmäs!


Tipulassa toukokuu oli kaunis kuukausi ja pari juttua aiheeseen liittyen jäi muiden kiireiden takia kirjoittamattakin. Palaan niihin varmasti kesän aikana, sillä yllättäen minulla on hieman sanottavaa väreistä, pukeutumisesta ja kauneudesta. ;) Toukokuussa innostuin muun muassa bokeh-valokuvauksesta, jota treenaan edelleen - onneksi edessä on aurinkoinen kesä!

Kesäkuussa aion panostaa kodin viherkasveihin ja ehkäpä takapihamme kukkapenkkikin saa pienen ryhtiliikkeen jossain vaiheessa. Lisäksi kesäkuuhun kuuluu eräs projekti, joka on vienyt aikaani toukokuussa.

Toukokuun kivoja asioita olivat mm.
 • muutamat katkeamattomat yöunet
 • kaunis luonto ja aurinkoiset, lämpimät päivät
 • taaperon vauhtiin lähtenyt juttelu ja selittäminen
 • kokonainen iltapäivä omaa aikaa ihan vain kirpparilla ja kaupoissa kiertelyyn
 • kyläilemässä käynyt ystävä (ja jos tytöiltä kysyy, niin yksi heidän toukokuunsa kohokohtia oli tuliaisiksi saadut suloiset pehmolelut!)
 • ravintolassa käyminen koko perheen voimin ja se, kuinka hienosti molemmat tytöt viihtyivät siellä
 • kannustavat blogikommentit useastakin eri aiheesta sekä ihanat ihmiset, jotka ovat osallistuneet ideoihini ja lähteneet mukaan projekteihini :)

Mitä kivaa sinun toukokuussasi oli? Tuttuun tapaan nyt on mainio hetki jakaa kivoja asioita muillekin ja osallistua kuukauden positiivisiin!

Hyvää toukokuun viimeistä päivää sinulle!

Lisää kuukausikollaaseja löydät Pienen Linnun blogista! 

14 kommenttia:

 1. Upeita kuvia sun kollaasissa, erityisesti nuo bokeh-sydämet!<3<3<3 Mulla taisi jäädä huhtikuussa linkittämättä, nyt yritän ennättää tähän posiviivisuuteen mukaan.:) Kiitos sulle, kun jaat tätä positiivisuutta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Olen aina ilahtunut jokaisesta, joka ennättää linkitellä postauksiaan mukaan positiivisiin. Kiva siis, että ainakin tähän asti on osallistujia ollut hyvin! :)

   Poista
 2. Toukokuun positiivinen linkitetty. :) Minullakin pitäisi kokeilla tehdä itse tuollainen bokeh-juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kun linkitit! :) Bokeh on kyllä mielenkiintoista. Se on myös ärsyttävän vaikeaa, kun pitää ottaa monta kuvaa ennen kuin saa edes jotenkuten onnistuneen otoksen. Täytyy siis itsekin treenata asiaa ja lukea siitä vielä vähän lisää. :)

   Poista
 3. Voi toukokuu on ollut kyllä ihana, työhönpaluu ja uuden arjen opettelu on sujunut kivasti, vaikka vähän päänvaivaakin on ollut aiheesta. Silti pääosin hyvin mielin. Vuosi vuodesta jaksan toukokuussa hämmästellä tätä koto Suomen kauneutta ja henkiin heräämistä, on oltu niin paljon ulkona että oikein voisin ylpeänä taputtaa itseäni olalle. Elämä on tuntunut kivalta toukokuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että teillä on ollut hyvä toukokuu!! :) Mut ainakin on yllättänyt lopulta tämä kevät - tai nyttemmin kai jo kesä. Miten nopeasti luonto taas heräsikään!

   Poista
 4. Ihana kollaasi - niin värikäs ja iloinen ;)

  VastaaPoista
 5. ihania kevaisia kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikäs ja touhukas kollaasi!

  VastaaPoista
 7. Miten värikästä ja runsasta, ihana kollaasi.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)