lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän laulu rakkaudelle

Kaunista ystävänpäivää sinulle!

Ihan vain koska on 14.2. ja koska tykkään kovasti tuosta Miehestä, ajattelin listata muutaman lempparirakkauslauluistani. Hyviä kappaleita olisi vaikka kuinka paljon, joten päätin rajata mukaan suomalaisia harvemmin radiossa soivia kappaleita.

Tekstikuvaa klikkaamalla pääset uuteen välilehteen kuuntelemaan kappaletta Youtubesta! Ovatko nämä kaikki kolme sinulle tuttuja vai oliko joukossa jokin uusi tuttavuus? :)

https://www.youtube.com/watch?v=5jcvpPjuml4

https://www.youtube.com/watch?v=t3ndtvEy0Wo

https://www.youtube.com/watch?v=HJOqjbweJ_U

Kaiken vaaleanpunaisen hötön keskellä ja Tipulan kirjoittamisen ohessa olen tällä viikolla intoillut eräästä hienosta projektista. Siksipä monen ihanan blogin lukeminen ja kommentointi on jäänyt hetkellisesti vähiin, kun kaikki vapaa-aika on mennyt uuden suunnitteluun. Nyt suunnittelu on aikalailla tehty, toteutuskin on hyvässä vauhdissa ja huomenna on julkistamisen hetki. Kannattaa huomenna lukea Tipulaa, niin saat ensimmäisten joukossa tietää, mistä onkaan kyse!

Mikä on sinun rakkauslaulusi? :)

8 kommenttia:

 1. Ihana ♡
  Kaksi puuta : Juha Tapio
  Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle ♡ jännitys tiivistyy:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi puuta on ihana! Juha Tapiolla on muutenkin monia kauniita lauluja. :)

   Poista
 2. Enyan Books of days nostaa kyllä kyyneleet silmiin ja saa kylmät väreet menemään pitkin selkää. Tosin oli meillä häämarssina. Toinen on kyllä Juha Tapion laulamana tuo minä sinua rakastan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Books of days on minulle aivan uusi tuttavuus, vaikka muuten välillä olen Enyaa kuunnellut - pitääkin mennä kuuntelemaan kappale ja etsiä sanat kaveriksi! Myöskään Juha Tapion versiota Minä sinua rakastan -laulusta en ole kuullut, mutta uskon sen olevan todella hyvä. Menenkin siis etsimään molempia youtubesta! :)

   Poista
 3. Rakkauslauluja on niin paljon ihania, mutta tänään kuunneltiin kahvittelun lomassa meidän häävalssi; Annie's song.

  Tässähän ihan meinaa ruveta jänskättämään :D Sydämellistä ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kappale! Kävin kuuntelemassa sen youtubesta, ja vaikka nimi ei sanonutkaan minulle mitään, niin tuohan on tuttu kappale! Se taitaa olla jossain elokuvassa, jonka olen nähnyt useamman kerran...?

   Poista
 4. Tuo Hectorin biisi on ihana. <3 Tykkään Hectorin musiikista muutenkin. Hyviä sanoituksia hänellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hectorin kappaleet ovat kyllä kauniita! Kuuntelen Hectoria usein kausittain - välillä todella usein ja joskus kuuntelu jää vähiin ja melkein unohtuu. Yleensä muutaman kappaleen kuuntelun jälkeen jää Hector-putki päälle, kun koko ajan tulee mieleen lisää kappaleita, jotka pitää vielä kuunnella. :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)