torstai 12. helmikuuta 2015

TUTUSTU BLOGEIHIN: Maailman ympäri ja takaisin

Vuoden alussa oli mahdollista linkata oma blogi mukaan Tutustu blogeihin -projektiin. Pikkuhiljaa olen lueskellut blogeja ja vähitellen voin alkaa julkaista blogiesittelyjä. Niitä tulee aina silloin tällöin muutama blogi kerrallaan - olisihan kurjaa, jos blogiähkyn vuoksi et ehtisi käydä tutustumassa uusiin blogeihin!

Päätin aloittaa minulle tuntemattomista blogeista, joten olkaa hyvä, tässä on Tutustu blogeihin -sarjan ensimmäinen osa eli blogeja matkustamisesta, ulkomaista ja vapaa-ajasta! Otsikkoa tai kuvaa klikkaamalla pääset blogiin.


"21-vuotiaan mimmin reissupainotteinen lifestyleblogi. Paljon kuvia, vinkkejä ja positiivista asennetta. Blogi on kansainväliseen elämääni sopivasti enkuksi - voit siis samalla kielikylvettää itseäsi ja ihastella Chicagon pilvenpiirtäjiä tai Helsingin ravintoloita. Welcome! :)"
Mielenkiintoinen blogi, jonka kirjoittaja on juuri aloittamassa yliopiston kevätlukukautta Ohiossa. Vaikka blogi luonnollisesti keskittyy nyt opiskelijaelämään Ohiossa, sieltä löytyy kuvia ja kokemuksia myös esimerkiksi kesätöistä Yhdysvalloissa Wisconsinissa sekä toisaalta tunnelmia Helsingistä.

Pidin paljon blogin selkeistä otsikoista ja infopostauksista, joista varmasti on hyötyä, jos itsellä on aikomusta matkustaa lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa Yhdysvaltoihin. Esimerkiksi täällä on hyvä lista asioista, jotka kannattaa huomioida matkaa suunnitellessa.

Vaihto-opiskelu ja elämä Yhdysvalloissa on minulle vierasta, joten oli kiva käydä lukemassa Dreamerachieverin tunnelmia. Hyvinkirjoitettua tekstiä oli todella mukava lukea ja blogin positiivinen asenne oli erityisesti mieleeni.http://travellersday.blogspot.com/

Uruguayssa asustelevan suomalaisteinin blogi arjesta ja juhlasta pienessä latinomaassa!
Tätä vaihtoblogia kirjoittaa 17-vuotias neitokainen, joka viettää vaihto-oppilasvuottaan Uruguaissa. Sara kirjoittaa niin arjesta kuin juhlistakin, minkä lisäksi blogista löytyy paljon kuvia. Blogia lukemalla pystyykin mukavasti kurkkaamaan urugualaiseen elämänmenoon. Olisitko esimerkiksi tiennyt, miten valmistetaan asado-lihaa?

Blogi on kirjoitettu rennon rempseästi ja siitä huokuu välitön tunnelma. Sara kertoo päivistään hauskasti eikä peittele harmeja tai kommelluksia. Erityisellä mielenkiinnolla luinkin, miten piparkakkujen leipominen onnistui jouluna. :)http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

Blogin kirjoittaja on jo aikuiseksi ehtinyt kirjaston suurkuluttaja, jonka yöpöydällä lukemattomien kirjojen pino on alati uusiutuva luonnonvara. Viipyilystä luetun äärellä syntyy blogiin lukupäiväkirjaa. Ja satunnaisesti muutakin mietiskelyä.
Blogista löytyy kirjaesittelyjä, jotka on kirjoitettu huolella ja ajatuksella. Monet kirjoista ovat romaaneja, mutta joukosta löytyy myös esittelyt esimerkiksi matkaoppaasta, nuortenkirjasta ja keittokirjasta. On ilo lukea postauksia, joita ei ole tehty hutaisten, vaan selvästi kirja on oikeasti luettu ja esittelyä on pohdittu.

Jos kaipaat uutta luettavaa, kannattaa ehdottomasti pyörähtää Tuhansien sivujen blogissa!

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen aihe. :) Kiva tutustua uusiin, innostaviin blogeihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan ilmoittautui moni minulle aivan uusi blogi ja osa sellaisista aiheista, joita en ole koskaan lukenut. Hämmästyin, kuinka hienoja juttuja monen blogissa onkaan! :) Toivottavasti tämä postaussarja auttaa teitä löytämään uusia mielenkiintoisia blogeja omalle lukulistalle!

   Poista
 2. Kiitos postiivisesta arviosta ja kommentistasi! :) Pitää pysyä kuulolla, josko sun suosituspostauksista löytyisi itsellekin uusia blogituttavuuksia lukulistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun ilmoitit mielenkiintoisen blogisi mukaan! :) Ehdottomasti kannattaa seurata, millaisia blogeja jatkossa tulee esittelyyn!

   Poista
 3. Kivoja esittelyjä, kaipailinkin lukulistalle uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, toivottavasti tästä ja tulevista osista löytyy paljon uusia mielenkiintoisia blogeja! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)