torstai 5. helmikuuta 2015

Helmikuun arvonnan voittajat

Taapero sai jälleen toimia lempparipuuhassaan onnettarena ja onkia tällä kertaa kattilasta muutaman onnekkaan nimen. Arvoimme sekä tee- että kahvipalkinnon voittajan, joten onnekkaita onkin tässä kuussa kaksin kappalein.Onnekkaat sisäisen lämmön vastaanottajat ovat TanjaMaria ja Empress. Onnea teille! :) Laitan teille sähköpostia, käykäähän kurkkaamassa!


Olipa hauska huomata, että tälläkin kertaa arvonta sai osallistujia. Yksi mun kuukauden jännityshetkistä onkin nykyisin näköjään se, kun Tipunen kaivaa arpakuponkeja astiasta. On aina yhtä kutkuttavaa arvuutella, kenen nimi sieltä paljastuu!

Jos tällä kertaa arpaonni ei suosinut sinua, luulenpa että keksin maaliskuullekin pienoisen arvonnan. Tosin keksimisestä se ehkä ei ole niinkään kiinni, vaan ennemminkin kehtaamisesta. Teema-arvontaideoita taitaa olla jo kesän yli asti mietittynä! Monessa blogissa arvotaan merkkipäivinä, joten välillä tuntuu hieman hupsulta tämä ajatus kuukausiarvonnasta ihan muuten vain. Toivottavasti arvontapalkinto kuitenkin lämmittää vastaanottajan mieltä olipa voittaja sitten virallinen seuraaja tai anonyymi piipahtaja. :)

12 kommenttia:

 1. Kiitos arvonnasta ja onnea voittajille!

  Minusta arvonnat on ihania, tottakai voit toteuttaa kuukausittain :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille :) ihana tipunen ♡
  Ihania ideoita sinulla on ilahtuttaa blogiystäviä ♡

  VastaaPoista
 3. Arvonnathan ovat kivoja ja jokainen järjestäköön silloin kun lystää arvontoja. Ei sen tarvii aina merkkipäivä olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja onhan arkikin parhaimmillaan ainakin melkein juhlaa. Miksipä siis tosiaan ei arvottaisi joka kuukausi!

   Poista
 4. Antaminen ja jakaminen tuo itselle hyvän mielen. Siinä on riittävästi syytä vaikka arvonnan järjestämiseen. Älä epäile itseäsi, olet oikealla tiellä! <3

  VastaaPoista
 5. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, että jäinpäs lukijaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! Olet lämpimästi tervetullut lukijaksi! :)

   Poista
 6. Heippa. Tulin ilmoittamaan, että sain eilen ihanan postisi, super isot kiitokset piristi kyllä todella paljon ankeasti alkanutta viikkoa <3 Tänään pääsin sit kokeilemaan tätä appelsiininmakuista kahvia ja ensimmäinen kulaus maistui jännältä (hyvällä tavalla), ja kun kupillinen kului aloin himoitsemaan lisää :D Eli voin hyvin suositella :)

  terkuin TanjaMaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että posti toi mukanaan piristystä! :) Kiva myös, ettei kahvi ollut täysin hutiostos! Sitä siis uskaltaa ostaa tutuille joskus lahjaksi. :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)