sunnuntai 15. helmikuuta 2015

UUSI BLOGI - tervetuloa tutustumaan!

Kuten eilen hieman jo vinkkailin, tänään on tiedossa jotain hienoa, joka on vienyt hetkeksi aikani ja ajatukseni. Mistä siis onkaan kyse?

Kyse on uudesta blogista, joka on seitsemän bloggaavan äidin yhteistyöprojekti. Kaiken takana on äiti -blogin Hanski keräsi ympärilleen joukon äitejä ja onkin tämän uuden, mielenkiintoisen blogiyhteistyön takana.

http://mammaliiga.blogspot.fi/

Ylläolevaa kuvaa tai tästä klikkaamalla pääset tutustumaan uutukaiseen blogiin, Mammaliigaan. Blogin mainos löytyy myös Tipulan sivupalkista. Kuten varmasti arvasittekin, minulla on suuri ilo olla mukana tässä projektissa. Luvassa on paljon mielenkiintoisia aiheita ja erilaisia näkökulmia - en malta odottaa, että liiga lähtee kunnolla käyntiin!

Olet lämpimästi tervetullut lukemaan minun ja muiden äitien kirjoituksia myös Mammaliiga-blogin puolelle! Samalla saat tietää, keitä muut äidit ovat sekä mistä kirjoitamme. :) Tipulassa kirjoittelu jatkuu tavalliseen tapaan!


2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta idealta! Täytyykin heti käydä kurkkimassa mistä on kyse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Blogi on vielä hyvin alussa, joten kannattaa ehdottomasti tulla uudestaankin kurkkaamaan, niin näet paremmin, millainen blogi on. :)

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)