tiistai 8. huhtikuuta 2014

Krookuspuiston avajaiset


Siinä se nyt on, ensimmäinen elämäni ensimmäisistä istuttamistani krookuksista!

Sisäinen Viherpeukalo-minäni alkaa heräillä, sillä alan päästä jyvälle tästä puutarhanhoidon hienoudesta. Olen jo tottunut siihen, että huonekasvit kuolevat alta aikayksikön (paitsi vehkapalmut, jotka ovat harvinaisen sitkeitä), joten on kiva saada välillä onnistumisenkin kokemuksia kasvien parissa. Ja onhan tämä myös äärimmäisen jännittävää seurata, koska ja milloin plopsahtaa pihalle uusi vihertävä kasvin alku - saati sitten arvuuttelu siitä, mikä istutus on kyseessä.


Tällä kertaa ensimmäinen krookus oli keltainen, mutta muistaakseni sillä pitäisi olla valkoisia ja violetteja kavereita. Tulppaanien kasvua odotan erityisellä jännityksellä, sillä niiden väristä ei ole muistikuvia. Veikkaan oranssia, mutta punainenkin on mahdollinen. Ehkäpä ostin kaksivärisiä sipuleita?

Takapihalla callunat pääsivät pois rapistuneista ruukuistaan ja tilalle tuli keväisempi ilmestys:


Ruukku on muovia (ja suht edullinen), joten seuraan mielenkiinnolla sen kestävyyttä ja toimivuutta.

Rairuohoni kasvavat hienosti! Ne ovat hentoja mutta vihreitä, niissä ei näy hometta eikä ulkonäössä ole muutenkaan mitään huolestuttavaa. Olen edelleen vakuuttunut, että tänä vuonna onnistun tässä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)