lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kevätkasvua

Ihan kohta on pääsiäinen, joten tänään reipastuin ja keittiön pöydälle ilmestyi tällaisia kippoja:Aikaisempina vuosina rairuohon (tai ohrakokeilujen) kasvattelu ei ole onnistunut kovin hyvin, mutta tänä vuonna aion tsempata. Tänä vuonna meillä on pääsiäisenä tuuheaa, keväistä pääsiäisruohoa ja -koristeita harvan, pystyyn kuivahtaneen (tai vaihtoehtoisesti hometta keränneen) rairuohon sijaan. :)

Kevät on tullut myös pihamaalle, jossa tulppaanit ovat ottaneet viikossa hurjan kasvupyrähdyksen.Myös etupihalla narsissit ovat pysyneet hyvinä toisin kuin edeltäjänsä helmililjat, jotka kylmä pakkasyö pääsi yllättämään.Callunat muuten selvisivät hienosti talvesta, vaikka ruukut kärsivätkin pakkasessa. Kun kevät vielä hieman etenee, pääsen jatkamaan kukkapenkkiprojektia ja vaihtamaan callunat keväisempiin kukkiin. Siihen asti tutkin takapihan nurmikkoa ja bongailen krookuksen alkuja, joita taisi tulla upoteltua vähän sinne ja tänne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)