perjantai 9. tammikuuta 2015

Ihanat itsetehdyt joululahjat


Vaikka ajattelin jo lopettaa joulusta postaamisen seuraaviksi yhdeksäksi kuukaudeksi, palaan viime jouluun vielä kerran. Saimme nimittäin paljon ihania itsetehtyjä joululahjoja! On mukava tietää, että joku on tehnyt lahjoja ajatellen juuri sen saajaa, käyttänyt siihen aikaansa ja nähnyt vaivaa tehdäkseen lahjasta kivan.

Tässä on muutama paketeista löytynyt ihanuus:



Tytöt saivat virkattuja Muumi-hahmoja, jotka ovat äärettömän suloisia ja laadukkaasti tehtyjä! Nämä tekisi mieli laittaa hyllylle turvaan koristeeksi, mutta tiedän, että ne on virkattu rakkaudella suurta käyttöä ajatellen ja toivoen. Muumit ovat siis leikeissä mukana ja toivon, etteivät ne vahingoitu pysyvästi.



Meillä alkaa olla aikamoinen pino näitä virkattuja pannunalusia, mutta en vain voi kyllästyä niihin. Tällä kertaa paketista löytyivät upeat kirjavat aluset! On sääli pitää käyttämättömiä alusia laatikossa piilossa ja olenkin yrittänyt keksiä, miten saisin ne esille paremmin.


Tytöt saivat myös suloiset siililapaset. Ne ovat näillä keleillä kylmät, mutta Tipusen ilmeestä näin, että niille tulee varmasti keväämmällä käyttöä! Ehkäpä pääsen viimeistään syksyllä lenkille kahden tirpan ja neljän siilin kanssa.


"Minä en varmasti pue lapsiani samanlaisiin vaatteisiin" -toteamus on ammuttu alas jo muutamaan otteeseen ja nyt lahjaksi tuli ihanat, ihanat samismekot (ja vieläpä äidin toiveesta). Tykkään siitä, etteivät mekot ole samasta kankaasta huolimatta täysin identtisiä vaan niissä on omat mallinsa.

Tytöt ovat suloisia mekoissaan, mutta parastahan mekoissa on se...


...että niitä on kolme! Hehe. Ja näin on myös toteamus "Minä en varmasti pukeudu samalla tavalla kuin lapseni" hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Kaikki perheen tytöt saman kankaan sisällä on kyllä vähän liikaa, mutta välillä on ihan kiva söpöstellä porukalla. Ehkä kuitenkin pyrin käyttämään omaa mekkoani silloin, kun tytöillä on jotain muuta päällä. :) (Eli toisin sanoen, tytöt käyttävät mekkojaan juhlissa ja minä arkena - mekko on ihana eikä se edes rypisty!)

Kiitos siis näistä ja muista kauniista ja herkullisista lahjoista, joita saimme!

18 kommenttia:

  1. Aivan ihania lahjoja olette saaneet! :) Kaunis kangas juurikin tuo mekkokangas. Nuo muumit on ylisöpöjä ♥ minunkin on niitä pitänyt kokeilla jo jonkin aikaa, mutta jäävät vielä odottamaan muuttoamme Suomeen ( &suomenkielisiä kirjaston kirjoja;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös innoissani mekkokankaasta. Sitä kannatti hautoa vaatekaapissa vuoden ajan, kun lopputulos oli näin kiva! ;)

      Poista
  2. Voi että miten ihania Muumeja ja nuo siililapaset ovat aivan ihanat. <3

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siilit ovat kyllä suloiset! Söpöt pehmopiikkikasat.

      Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

      Poista
  3. Vähänkö ootte olleet onnekkaita saadessanne noin ihania joululahjoja! :) Oon nähnyt livenä tollaiset siililapset ystävälläni ja on kyllä makeet. Harmittaa oikein kun ei omat taidot (eikä hermot) riitä alkuunkaan tuommoisten tekemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olemme!! Mä olen myös iloinen, kun lapaset tulivat meille valmiina. Itsellä olisi varmasti mennyt enemmän aikaa ja lopputuloskaan ei olisi ollut noin loppuun asti mietitty. :)

      Poista
  4. Voi miten ihania lahjoja! Mekot olivat aivan superhienoja, samoin Muumi-hahmot! Olette tosi onnekkaita että teillä on lähipiirissä tuollaisia kädentaitajia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja kädentaitajia löytyy vielä useasta eri tekniikasta! Mekot ovat kyllä ihanat. :>

      Poista
  5. Ihania! Itsetehdyt lahjat kyllä lämmittää mieltä :) Meilläkin muuten tytölle tuli siililapaset, mutta hieman räväkämmissä väreissä. Siilin piikit on nimittäin pinkit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ulkoiluhetkiä siis teillekin siilien kanssa! :) Mä jännityksellä odotan, miltä piikit näyttävät, kun siilit ottavat ensimmäisen kerran lähituntumaa maaston kanssa...

      Poista
  6. Siis apua miten ihania nuo muumit ovat!!!

    Tuollaiset siililapaset (tosin pinkkinä) löytyvät meidänkin neidiltä, äitini neuloi ne.

    Olette kyllä saaneet ihania lahjoja! Itsetehdyissä on aina ekstraripaus rakkautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumit ovat ihania ja niitä on vielä noin monta! Tiesin, että ainakin yksi kumpaisellekin tytölle oli tulossa, mutta kun lahjakassista paljastuikin lähes koko porukka, oli äitikin hämmästynyt. :)

      Poista
  7. Vau, etenkin nuo muumit ovat niin hienot! Minä olen tehnyt siilisukkia, ne ovat älyttömän hauskannäköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siilisukat, mikä loistava idea! Ne ovat varmasti hauskat! Sitten kun vielä vetäisisi ne omaan jalkaan, niin pienten fanittajien saaminen olisi varmaa.

      Poista
  8. Oi, onpas kivan näköisiä! Erityisesti pidän noista muumihahmoista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumit ovat kyllä olleet paljon mukana leikeissä joulun jälkeen, eikä ihme. :)

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Niin ovat. :) Kaikki ovat vieläpä tosi laadukasta työtäkin!

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)