tiistai 20. tammikuuta 2015

TAAPERON SILMIN: Talvinen leikkipuisto

Joskus on hyvä katsoa ympäristöä noin 90 senttiä normaalia matalammalta, näyttää nimittäin aikas erilaiselta! Kävimme eilen pitkästä aikaa pyörähtämässä leikkipuistossa, ja tältä siellä näytti taaperon näkökulmasta.
Keinut aiheuttivat suurta hämmennystä, kun niihin ei päässytkään keinumaan. Kovin ne kyllä olivatkin korkealla!
Maa oli sulanut, jäätynyt ja lumettunut, ja kävely muhkuraisella alustalla oli vähän haastavaa. Onneksi apukäden kanssa eteneminen sujui hyvin, vaikka välillä pitikin jäädä ihmettelemään uusia ja vanhoja jalanjälkiä.Mennen ja tullen näkyi kauniita talvisia maisemia. Meillä oli tuuria ja näimme myös auringon!
Tykkään kuvailla ja vaihtelun vuoksi kyykkiminen ja konttailu kameran kanssa oli hauskaa puuhaa. Jatkossa katselemme maailmaa varmasti enemmänkin taaperon silmin. :)

4 kommenttia:

 1. Aika huimalta näyttää tuo liukumäki, aika uhkarohkeita nuo ipanat kun tuollaiseen kiipeävät. :D

  Todella kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matalammasta näkökulmasta asiat ovat yllättävän erilaisia. :) Meillä on nyt jonkin aikaa harjoiteltu portaissa kiipeämistä ylös ja alas. Äitiäkin vähän huimaa, kun katselee alas taaperon korkeudelta! Portaat eivät näytä yhtään niin jyrkiltä ja korkeilta silloin, kun niissä kävelee itse.

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)