maanantai 19. tammikuuta 2015

MINÄ eli 11-11-11-haaste, OSA 2

Minä onnekas sain 11-11-11-haasteen toistamiseen, kiitos siitä Annalle! :) Ensimmäisen haasteen vastaukseni voit käydä lukemassa täältä.

Koska olen haasteeseen jo osallistunut, en tällä kertaa laita sitä eteenpäin, mutta toki mielelläni vastaan Annan esittämiin kysymyksiin. Etenkin, kun blogiin on löytänyt tiensä monet uudet lukijat. Hei taas teille kaikille, kiva kun luet Tipulaa! :)

Hei myös te kaikki, jotka luette Tipulaa suoraan ilman Bloggeria, Blogilistaa tai muuta blogipalvelua! Olen vihdoinkin seurannut Tipulan kävijäliikennettä myös Google Analyticsin kautta ja hämmästynyt, kuinka suuri osa kävijöistä löytääkin tiensä tänne suoraan. Vautsivau! Jos haluat varmistaa, ettei uusi postaus mene sinulta sivu suun, voit seurata Tipulaa nykyisin näppärästi myös facebookin kautta.

Olen muuten seurannut mielenkiinnolla myös Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen leviämistä. Muutamat bloggaajat ovat jo ehtineet osallistua siihen ja huima määrä on tullut haastetuksi. Vau sillekin! :)


1. Jos saisit lipun kenen tahansa artistin/bändin keikalle, kuka/mikä se olisi?
Yhtä bändiä on vaikea valita, mutta mielelläni nappaisin lämpimän kesäpäivän festarilipun, jolla näkisi ainakin Apulannan, Hanoi Rocksin, Elokuun ja Jukka Pojan. Ulkomaan vahvistuksista paikalla olisivat The Baseballs, King Charles ja Flogging Molly sekä John Lindberg Trio, jota en ole vielä nähnyt. Täydellinen päivä olisi, jos siellä edellä mainittujen lisäksi soittaisi myös uudelleen kasattu Sielunveljet. :>

2. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Monet asiat, mutta ainakin se, kun Tipunen ja Untuvikko nauravat. Myös tulppaanit ilahduttavat aina!

3. Miten mieluiten vietät vapaaillan?
Jos ilta olisi lapsivapaakin, niin menisin mielelläni syömään Miehen kanssa. Kivaa olisi myös levittää askarteluvälineet ympäri keittiönpöytää ja väkertää jotain pitkään ilman keskeytyksiä. Jos vapaailta taas on ihan vaan ilta tyttöjen kera ilman sovittuja menoja, niin mieluiten vietän sen koko perheen voimin kotona.

4.  Paras muistosi?
Olen muistohamsteri ja yhtä parasta muistoa on todella vaikea valita. Ehkä olen vähän tylsän klassinen, mutta hääpäivä ja erityisesti häiden valmistelu ovat visusti mielensopukoissa hyvin lämpimien ajatusten kera. :)

5. Inhottavin asia, jonka tiedät?
Ötökät ovat inhottavia, mutta yritän sietää niitä. Juonittelua ja ilkeilyä en jaksa ymmärtää.


6. Mikä on lempivärisi?
Keltainen tai oranssi tai vihreä tai ruskea. Tykkään paljon useimmista väreistä!

7.Mikä on turvapaikkasi?
Koti, ehdottomasti. Ja mieluiten Miehen kainalossa.

8. Mikä on hurjinta, mitä olet koskaan tehnyt?
Taidan olla vähän nössö, sillä en ole hirveästi tehnyt hurjia asioita. Loppuelämään eniten vaikuttanut teko - ja sitä kautta hurjin - on kuitenkin äidiksi tuleminen.

9. Mikä on inhokki kotityösi? Entäs lemppari?
En tykkää mistään, missä pitää jynssätä ikuisuuden ennen kuin näkee muutoksen. Eniten tykkään ehdottomasti ruoanlaitosta ja leipomisesta, mutta myös tiskaaminen on ihan ok. Verhojen vaihtoa ja koriste-esineiden siirtelyä ei varmaan voi laskea kotityöksi?

10. Kuvaile luonnettasi kolmella sanalla?
Rauhallinen, tarkka, joustava


11. Mikä on lemppari vuodenaikasi?
Tykkään kaikista vuodenajoista, mutta lemppari on ehdottomasti syksy. 

Kuvituksena on muistelutunnelmissa kuvia Tipulan alkutaipaleelta loppuvuodelta 2013.


Hyvää alkanutta viikkoa! Tälläkin viikolla on muuten Viikonlopun linkkirinki, johon sinäkin voit tulla loppuviikosta linkkaamaan postauksesi!

2 kommenttia:

 1. Kivaa kun teit tämän uudelleen! : ) Hassua muuten, nuo kolme sanaa joilla kuvailit itseäsi (rauhallinen, tarkka, joustava), mielestäni blogin välittämä kuva sinusta on juurikin sellainen! :)

  Äidiksi tuleminen taitaa olla myös minun "hurjin" juttuni, ja sitähän se kyllä onkin, hurjaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvä siis, että olen ainakin jossain määrin saanut tehtyä blogista itseninäköistä ja omanoloista! :D

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)