keskiviikko 14. tammikuuta 2015

HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveria

Koska bloggaamisesta on tullut minulle tärkeä harrastus ja seuraamani blogit tuntuvat kotoisilta, haluaisin ilahduttaa joitain bloggaajakavereita. Samalla olisi hienoa, jos ilahdutus jatkaisi matkaansa eteenpäin. Tässä on siis lähtökuopissaan Ilahduta bloggaajakaveria -haaste!


Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Katsotaan, kuinka moni bloggaajakaveri ilahtuu! :)

Haluaisin ilahduttaa vaikka kuinka montaa seuraamaani bloggaajaa, mutta pitäydyn näin alkuun kuudessa bloggaajakaverissa, joiden hyvän mielen blogeja käyn useimmiten lukemassa ja jotka ovat olleet jo jonkin aikaa lukulistallani. Haastan siis mukaan seuraavat ihanat bloggaajat:

- Karkkis (Ai Karkkii!)
- Anna (Aino ja tuhmat luistimet)
- Ninni (Papatiti)
- Nea (Raparperipolkua pitkin)
- Miru (arkilove / Jouluttelua)

Jos en haastanut sinua nyt, mutta haluaisit ehdottomasti ilahduttaa muita bloggaajia, niin siitä vaan - laita ilahdutus liikkeelle! Haasteen saa siis napata tästä eteenpäin laitettavaksi. :)


Ja hei, Kati olet voittanut arvonnassa! Laittaisitko minulle sähköpostia tipulassa(at)gmail.com?

26 kommenttia:

 1. Voi miten ihana ja ajattelevainen haaste! :)
  Kiitos ♡

  Olen ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihana idea, otan todellakin haasteen vastaan, kiitos siitä!! :) ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana haaste ja hyvää mieltä on aina ihana jakaa ja antaa :) Ehdottomasti teen tämän :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hienoa! Mä yritän kovasti olla tarkkana ja seurata, minne haaste lähtee etenemään. :)

   Poista
 5. Huomasin vasta ja laitoin meiliä. Huippukivaa! Isot kiitokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että huomasit! Vastaan sähköpostiisi ihan kohta seuraavaksi!

   Poista
 6. Moikka, aivan ihana haaste, kiitos sinulle! :) Innostuin liittymään siihen: http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.de/2015/01/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka hienoa! Olen otettu! Kiva, kun laitoit haasteen eteenpäin!! :>

   Poista
 7. Hauska haaste, kiitos siitä! Yritän muistaa pistää haasteen eteenpäin. Mukavaa, että haastettavien määrää ei ole määrätty, se vapauttaa toteuttamaan tämän itselle sopivalla tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä vain! Mulla on usein vaikeuksia haastamismäärien kanssa, kun joko niitä on liikaa tai liian vähän. Kannatan siis suuresti valinnanvapautta ja osallistumista omien resurssien puitteissa. :)

   Poista
 8. Kiva idea! Aika pienelläkin voi saada toiselle valtavan hyvän mielen.:)

  VastaaPoista
 9. Tämä oli kyllä niin kiva haaste, että täytyy vielä kerran kiittää! <3 Tänään pakkasin pieniä ylläreitä postiin viemistä varten ja olen saanut ilahtua kahteen kertaan tällä viikolla. :) Sait aikaan jotain suurta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla, että haaste toimii! :) On ollut kyllä mukava seurata blogeista, mitä yllätyksiä ja ilahdutuksia on saatu. Hauska nähdä, että haaste on otettu tosissaan ja monet ovat panostaneet siihen! :)

   Poista
 10. Tämähän on aivan ihana idea!
  Koitan minäkin muistaa laittaa haasteen eteenpäin!

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)