keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Suloista 2 v -juhlahumua

Viime viikonloppuna juhlimme Tipusen synttäreitä keväisissä pääsiäistunnelmissa. Olen hieman hämmästynyt itsekin - katsokaa tätä hempeyden määrää! 



Vaaleanpunaista! Ruusuja! Vaikka yleensä meillä juhlissa räiskyvät värit, kieltämättä välillä tällainen maltillisempi värimaailma oli mukava.





Yritin tehdä tarjottavaa maltilla ja kohtuudella, ettei syömistä jäisi paljoa yli. Suurin osa ruoista on myös taaperoystävällisiä ja pöydästä löytyi kakun lisäksi kanaparsapiirakka, nachopiirakka, keksejä ja pientä naposteltavaa. Tein myös varuiksi muutaman pannacotan, sillä tällainen maidoton ja munaton kakku oli ensimmäinen laatuaan.








Siinä missä viime vuonna väkersin sokerimassakoristeita ja taiteilin kakkujen kanssa, menin tänä vuonna helpompaa reittiä ja valitsin suht nopeasti toteutettavat tarjottavat. Viime vuonna pohdin tarjottavia, vaatteita ja koristeita jo kuukausi etukäteen, mutta nyt suunnitelmat selkenivät vasta juhlaviikon aikana.

Viimeisellä viikolla hoksasin myös, etten ollut miettinyt juhlasankarin mekkoasiaakaan yhtään. Olipa siis onni, että viime kesän hellemekko (H&M) sopi vielä ihan hyvin Tipuselle! Kesäkäyttöön se alkaa olla jo vähän liian lyhyt, mutta trikoohousujen kanssa näytti kivalta.


Synttärijuhlat eivät olleet isot eikä löytynyt prinsessateemaa. Sen sijaan löytyi pupuja ja munia, raikkaita värejä ja yksi iloinen 2-vuotias, joka sai syödä herkkuja, pääsi rakentamaan uutta palapeliä ja lukemaan pupukirjaa. :)



Muistutuksena vielä, että kuukauden positiivisiin on jokainen lämpimästi tervetullut lisäämään postauksiaan! :)

28 kommenttia:

  1. Onnea 2 veelle! Kakku näyttä herkulta. Meillä oli haalari tuosta samasta kankaasta viime kesänä. Aika hyvin että mahtui sama, me ostimme juuri 4 kokoa isommat kumpparit kuin viime kesänä, apua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mä en yhtään huomannut samakankaista haalaria! Sen sijaan hellehattu kyllä löytyy. :D

      Poista
  2. Onpa ihanan näköisiä herkkuja ja itseeni iskee kyllä tuo värimaailma ihan täysillä!! Keväisen pirteää herkkyyttä unohtamatta - aivan kuin kaksivuotias lapsi, sanoisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mä en yleensä käytä juurikaan vaaleanpunaista ja sen kerran kun sitä kaipasin, olikin haastavaa löytää sopiva kynttilä. Melkein jo muutin suunnitelmia, mutta onneksi lopulta löytyi oikealla tavalla vaaleanpunainen kynttilä - oli ihan virkistävää vaihtelua koristella vaihteeksi tällaisilla väreillä. :)

      Poista
  3. Paljon onnea kaksivuotiaalle!
    Enpä ole pitkään aikaan nähnyt noin ihania juhlakuvia, minuun kyllä upposi:)
    Todella kaunista.
    Mukavaa Aprillipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon! :) Todella kiva kuulla, että tykkäsit kuvista! Oma silmä on niin kriittinen, että näen kuvissa paljon korjattavaa ja parannettavaa, joten on mukava kuulla, että ne muiden silmin näyttävät kuitenkin nytkin kivoilta. :)

      Poista
  4. Kauniita kuvia, teillä on ollut ihanat juhlat. Tipuselle 2v. onnittelut! :)

    VastaaPoista
  5. Hempeää, valoistaa, keväistä - ihanat synttärijuhlat - onnea 2-vuotiaalle :)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia. :) Onnea sankarille!

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköiset juhlat! Tuo kakkukin on niin kaunis marjakoristeineen. Raikkaan vihreän ja hempeän vaaleanpunaisen yhdistelmä on suloinen olematta liian hempeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, vihreä teki väreihin juuri sopivan raikkaan säväyksen!

      Poista
  8. Onnea 2-vuotiaalle :) Ihanan näköiset juhlat teillä on ollut!

    VastaaPoista
  9. Onnea sankarille ja kauniita kuvia sekä herkullisen näköisiä tarjottavia. :)

    VastaaPoista
  10. Paljon onnea 2-vuotiaalle!

    Ihana hempeää, suloista ja raikasta! :)
    Ja voi miten herkullisen näköisiä tarjottavia oletkaan loihtinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tipunen kiittää! :)

      Oli kiva päästä kokeilemaan uudenlaista kakkua. Ehkäpä jossain vaiheessa taas väkerrän hieman aikaavievempiä koristeita niihin. :)

      Poista
  11. Onnittelut 2-vuotiaalle!

    Tarjoilut näyttivät niin mahtaville, että mahani alkoi heti murisemaan :)

    VastaaPoista
  12. Onnea suloiselle kaksivuotiaalle! ♡

    Valtavan kaunis kakku, ja ihanat koristeet muutenkin! Meillä ilmapallot killuvat katossa ja ne pitäisi nyt saada sieltä pois pääsiäisen tieltä, fiksumpi olisi ehkä tosiaan tyytynyt muunlaisiin korotuksiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä en ehkä edes kehtaa kertoa, kuinka kauan meillä viime syksynä roikkuivat pompomit ikkunassa Untuvikon nimijuhlien jälkeen... :D Teillä onkin ilmapalloissa aikamoinen homma kerätä ne alas, sen verran paljon niitä näytti olevan!

      Poista
  13. Ihanan hempeätä! Kateellisena katson tuota vaaleanpunaista. Onneksi siskolla on kaksi tyttöä ja saan toteuttaa vaaleanpunaisia unelmia heidän kanssaan :)

    Onnea kaksivuotiaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on jäänyt vaaleanpunaistelut aika vähiin, mutta olihan tämä hempeily ihan mukavaa vaihteeksi. Katsotaan, mitä värejä seuraavissa pirskeissä näkyy!

      Poista
  14. Voi miten ihanat ja hempeät juhlat! Onnea kaksveelle! <3
    Sinulle on haaste blogissani! Toivottavasti et ole ehtinyt tätä jo tekemään! ;)

    VastaaPoista
  15. Onnea 2-vuotiaalle! Ihanan kauniit juhlat :) Mistä nuo korkeat tarjoilulasit ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tarjoilulasit ovat Ikeasta. Ne on ostettu jo useampi vuosi sitten, mutta ainakin viimeksi Ikeassa käydessä niitä tai joitain hyvin samankaltaisia näytti olevan laatikoissa. :)

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)