sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Vielä ehdit jakaa mukavia asioita maaliskuulta!

Hei pääsiäislomailun keskelle! Joko olet käynyt lukemassa, mitä kivaa maaliskuussa on tapahtunut kanssabloggaajille? Muun muassa Tipusen lisäksi eräs toinenkin taapero on päässyt Hoplopiin, rakenneultrasta on saatu hyviä uutisia ja tuulikaappiin on tehty äärettömän ihania tauluja. :)

Pääset lukemaan alkuvuoden hyviä asioita kuukauden positiivisissa. Samaan paikkaan pääset myös jakamaan omia maaliskuun postauksiasi muiden iloksi ja kenties uudet lukijat löytävät tiensä sinunkin blogiisi. :)

Linkitys on helppoa: kopioi postauksesi URL-osoite, klikkaa Kuukauden positiivisissa maaliskuun postausgallerian alareunassa olevaa vaaleansinistä Add your link -painiketta ja täytä kohtiin oikeat tiedot (Link-kohtaan siis kirjoituksesi URL, seuraavaan otsikko ja kolmanteen sähköpostisi). Sen jälkeen valitse, minkä esikatselukuvan haluat ja klikkaa lopuksi oikeasta alareunasta done!

Olen muuten yrittänyt keksiä Tipulalle uutta banneria ja tässä on yksi ideoistani. Se tuskin jää pysyvästi etusivulle, mutta saa olla esillä ainakin tämän pääsiäisen. :D Jos sinulla on mainio idea tai ehdotus banneriin, niin kerro siitä ihmeessä minullekin! Haluan jotain uutta, mutten tiedä tarkalleen mitä.

9 kommenttia:

 1. Tämä banneri ainakin sopii hyvin pääsiäiseen - ja pidemmäksikin aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä se saa hetken olla tuossa, kun pohdin parempaa ideaa. :)

   Poista
 2. Kiitos ihana Emonen! ♥ Söpö uusi banneri. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos muistutuksesta!:) Jos jostain ei tee heti, voi olla, että se unohtuu...Kiva banneri tuo uusi! Miksei se voisi olla pidempäänkin, ainakin siihen asti, kun tiedät, mitä haluat.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, banneri voisi jäädä tuohon ainakin hetkeksi. Ehkä hetken sitä katseltuani saan vision johonkin aavistuksen aikuismaisempaan ja vaihdan Maikkarin pikkupöllöteeman pois. ;)

   Poista
 4. Banneri on kivan selkeä. Kuten jo ylempänä todettu, pidä jonkun aikaa ja muhita mielessä. Kyllä sieltä visio tulee jos tuohon et päädykään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visiota odotellessa! Minäkin tykkään bannerin selkeydestä ja rauhallisuudesta, mutta silti tekisi kovasti mieli laittaa banneriin omia kuvia. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :D Mäkin tavallaan tykkään siitä todella paljon, mutta toisaalta taas kaipaan jotain muuta. Katsotaan, miten pitkän aikaa banneri on tuollainen. :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)