perjantai 3. huhtikuuta 2015

Ja mitä tapahtuikaan rairuohollemme tänä vuonna?

Vihertämättömästä peukalostani huolimatta ajattelin, että tänäkin vuonna olisi kiva saada kotiin hieman pääsiäisruohoa. En ole kovin hyvä kasvien kanssa ja esimerkiksi viime vuonna rairuohollemme kävi näin.

En kuitenkaan lannistunut, ja kylvimmekin Tipusen kanssa suurella innolla ja uteliaisuudella pari ruukullista ruohonsiemeniä.

Ruoho kasvoi hyvin, vihersi ja oli oikein edustuskelpoinen. Sitten kävi kuitenkin näin. Arvaatteko, mitä tällä kertaa tapahtui?


Kuului "mäm-mäm-mäm" ja kirahvi kävi ruokailemassa rairuohokorimme äärellä! Veikkaan, että hyvällä hoidolla ruoho vielä entisöityy, mutta oman kasvihistoriani tuntien pahoin pelkään joutuvamme tyytymään pääsiäisenä vain pikkuisiin ruohokippoihin.


Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle! :)

18 kommenttia:

 1. Haha, täytyyhän kirahvin ruokaa saada! :D Mukavaa pääsiäistä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Kun kaikki muutkin herkuttelevat, niin kirahville tottakai myös ruokaa. :) Oikein kivaa pääsiäistä myös teidän perheelle!

   Poista
 2. Kyllä se siitä vielä tokenee :) Ainakin kirahvi sai pääsiäisiloa siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei toennut. :D Tosin syy ei ollut kirahvin ruokahalussa vaan äidin saamattomuudessa kastelun suhteen. :)

   Poista
 3. Hih, vai päätyi rairuoho kirahvin vatsaan! Eipä ole varmaan kovin monelle niin käynyt. Minä onnistuin tänä vuonna rairuohon kasvattamisessa sinulta saamillani siemenillä! Blogissa on myöhemmin kuvakin.

  Minäkään en ole todellakaan viherpeukalo. Olen ekspertti kasvattamaan minikokoisia vihanneksia. Kaikki hyötyvihanneskokeilut lapsuudesta alkaen ovat tuottaneet barbien vihanneksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minivihannekset kuulostavat hellyyttäviltä! Mä olen suosiolla jättänyt hyötykasvit tähän asti muiden kasvatettavaksi, mutta haaveilen sellaisesta runsaasta yrtti-ikkunalaudasta!

   Hienoa, että rairuohosi kasvoi! :)

   Poista
 4. Mä muistin kylvää vasta torstaina ja olen yrittänyt pikakasvattaa pääsiäiskuntoon. Nyt on jo pienen pienet alut, joten ehkä se sunnuntaina jo jonkunlaiselta pääsiäisohralta näyttää :D Onneksi tyttö toi koulusta niin ei ihan ilman olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saitte pääsiäisohraa! Meilläkin oli lopulta kaksi pikkukipollista rairuohoa. :D

   Poista
 5. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!
  Muista levätä :)

  VastaaPoista
 6. No nyt on kirahvikin saanut masunsa täyteen pääsiäisherkkua. :D

  Ihanaa pääsiäistä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei pidä unohtaa perheemme lukuisia alle 30 cm:n kokoisia perheenjäseniä, jotka syövät, nukkuvat ja kokoavat palapelejä aivan siinä missä me muutkin. :D

   Oikein mukavaa pääsiäistä teillekin! :)

   Poista
 7. Hihhii :D Ihanaa pääsiäisenaikaa teidän perheelle (ja kirahville)!

  VastaaPoista
 8. Meidän rairuoho ei oikein ota syntyäkseen. ;) Oikein mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 9. Kirahvi on saanut oikein kunnon lähiruokaa! :)

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)