torstai 30. huhtikuuta 2015

Tervetuloa linkkaamaan kivoja juttuja huhtikuulta!

Tulin nopeasti huikkaamaan, että nyt linkitellään taas!

Huhtikuu lähenee loppuaan, joten on taas aika kerätä yhteen kivoja asioita kuluneelta kuulta! Maaliskuussa mm. eräs tavallinen maanantai osoittautui todella merkittäväksi maanantaiksi, arjesta löytyi monta positiivista pikkujuttua ja kevät alkoi näkyä luonnossa. Kiva, kun kävitte jakamassa postauksianne!


Kuukauden positiivisia postauksia pääset lisäämään muiden luettavaksi klikkaamalla tästä. Blogin sivupalkista löytyy myös ylläoleva kuva, josta päädyt oikeaan paikkaan. Jos et tällä kertaa halua jakaa omia postauksiasi, niin käyhän lukemassa muiden kirjoituksia - saatat löytää uusia, mielenkiintoisia blogeja lukulistallesi kuten esimerkiksi minulle on käynyt.

Huomasinpa muuten juuri, että muutama postaus on jo lisätty huhtikuulle. Huippua! Postauksista löytyy mm. mekko, johon olen aivan lääpälläni. Bongaatko sinäkin saman ihanuuden huhtikuun positiivisista? :)

Huomenna jatketaan kodin värihaastetta keltaisella, siihen asti mukavaa vapun odotusta sinulle!

2 kommenttia:

  1. Tämähän on kiva juttu. :) Lisäsinkin jo omia linkkejä, ja täytyy välillä käydä vilkuilemassa, ovatko muut tehneet samoin. Lukulistalleni mahtuisi uutta luettavaa. Mukavaa vapun aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit mukaan linkkailemaan!! :) Mukavaa vappupäivän iltaa myös teille!

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)