tiistai 28. huhtikuuta 2015

MAKROTEX: Roska - eli kuinka kauan lapsiperheen lattia pysyy siistinä?

Tykkään Pienen Linnun MakroTex-haasteista erityisesti siksi, että aiheet haastavat kuvaamaan kohteita, joita muuten ei välttämättä tulisi kuvattua. Aiheita on myös kiva pyöritellä päässä ja etsiä omanlaista näkökulmaa teemaan.

Tälläkin viikolla teema oli nappivalinta ja ainakin itselleni ajankohtainen, sillä vähän aiheeseen liittyen on ollut keskustelua niin täällä Tipulassa kuin muissakin blogeissa.

Kuinka kauan siis lapsiperheen lattia pysyy siistinä?

Oman kokemukseni perusteella kyseessä on melko lyhyt hetki - lattia on useimmiten siisti seuraavaan ruokailuun, ulkoiluun tai leikkihetkeen asti. Lelut toki eivät ole roskia, mutta valtaavat kyllä lattiapinta-alaa yhtä tehokkaasti.

Pieni Lintu - MakroTex challenge

12 kommenttia:

 1. Upeita roskakuvia. Tuohon ensimmäisen kuvan ongelmaan on muuten biologinen ratkaisu: hankkikaa koira. Pysyy lattia siistinä ainakin ruoantähteiden osalta. :)

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 2. Näyttää liiankin tutulta :D

  VastaaPoista
 3. Semmostahan se on, jatkuvaa imuroimista :D

  VastaaPoista
 4. Muistan samassa vaiheessa ajatelleeni, pitäisikö ottaa kana. Mutta koirakin varmaan pitäisi syötävät roskat poissa.

  VastaaPoista
 5. Huoh! Luulen että kaikki me äidit (ja isit) olemme sitä mieltä että siivoaminen on jatkuvaa. Jokaisen ruokailun jälkeen meilläkin imuroidaan lattia ja pyyhitään vielä kostealla rätillä.. Kyllä se helpottaa - sitten 10 vuoden päästä.. Hahaa! Onkin muuten hauskaa dokumentoida ihan tällainenkin näkökulma omasta arjesta.. Sitä on sitten hauska muistella kun lapset ovat aikuisia :D

  VastaaPoista
 6. Roskat ja legot lattialla on elämisen merkki. Se aika on kuitenkin niin nopeasti ohi. Ei kannata ottaa siitä stressiä :)

  VastaaPoista
 7. Mahtava arjenhetkien ikuistaminen kauniilla kuvilla :)

  VastaaPoista
 8. Hienoja kuvia. Meillä tuli yllättävän vähän roskia, vaikka kolmevuotias kävi "sotkemassa" viikonloppuna ;)

  VastaaPoista
 9. Hienoja kuvia arjesta! Fotorealismia, me like ;D

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)