keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Sydämellisiä hedelmiä

Kivemman blogin Minttu pohti hetki sitten, miten paljon blogit vaikuttavat ajatteluun ja valintoihin. Itsekin olen havainnut, että jostain blogista saatu inspiraatio näkyy lopulta myös meillä kotona, ja huomasinkin viimeksi eilen toimivani blogi-inspiraation johdattamana.

Makoillessani lattialla Tipusen syöttäessä Pupukaveria mahani päällä ja Untuvikon syödessä puolestaan poskeani muistelin näitä Ruusumäen Heidin ihania pääsiäisherkkukuvia. Ennen kuin huomasinkaan olin päiväuniaikaan lykkimässä tuplia kohti kaupan hedelmäosastoa!


Olen aika kaavoihin kangistunut, joten kakun päällä on aina puolikkaita viinirypäleitä ja vesimeloni on aina tarjolla siivuina. Ehkäpä ensi kerralla teen kakkuun rypälesydämiä ja tarjoan melonit kuvioina?


Ja jotta kauppareissun sivuagenda ei unohtuisi, niin...


Makeaa keskiviikkoa sinulle! :)

10 kommenttia:

 1. Namskis! Mä niin rakastan hedelmiä ja meillä syödään niitä ihan hirveesti.. Ihanat kuvat! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan vähän pihejä ja useimmiten on vain banaania tai omenia. Jos menen joskus oikein holtittomaksi, alan ostaa aina myös meloneita ja rypäleitä! :)

   Poista
 2. Ihana idea tuo, että tekisi vesimeloni paloista sydämen muotoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aloin heti miettiä, kuinka söpöjä olisivatkaan pienellä muotilla otetut sydänvesimelonit salaatissa! :)

   Poista
 3. Minä ja minun pieni bloginiko ovat inspiroineet jotakuta. Olen sanaton. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sinä ja sinun blogisi olette tarjonneet hienoja ideoita ja kauniita kuvia! :)

   Poista
 4. Ihanat hedelmäsydämmet, oiva koriste kakunpäälle :) Minulla bloggailu vaikuttaa ajatteluuni sen verran, että olen ruvennut kuvaamaan tekeleitäni enemmän ja ottanut resepti inspiksiä toisten blogeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kieltämättä bloggailun myötä on alkanut katsoa enemmän asioita valokuvauksen näkökulmasta! :)

   Poista
 5. Suloisia sydämiä - mies varmaan yllättyisi, jos aamiaispöydässä olisi sydämen muotoisia vesimeloneja... Täytyy kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti yllättyisi! Hyvä idea muuten - seuraavalla kerralla voisin leikata vesimelonista Tipuselle Muumi-muotilla paloja! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)