torstai 18. syyskuuta 2014

Britax B-Agile


Matkarattaina meillä on Britaxin B-Agilet. Ne ovat yksöisrattaat, joten tarpeen mukaan niissä kulkee mukana jompi kumpi tirpoista - usein tuo pienempi. Rattaiden ehdoton hyvä puoli on tilava ratasistuin sekä helppo kiinnitys- ja irrotusmekanismi vauvan turvakaukalolle. (Tosin meillä rattaiden ja kopan välissä ovat adapterit, joihin koppa kiinnitetään.)Rattaat ovat suht tukevat eivätkä rimpulat. Kuomu on hyvä ja suojaava, ja siinä on iso tasku. Myös tavaratila rattaiden alla on hyvä.Huonot puolet liittyvät valitettavasti rattaiden käytettävyyteen. Etupyörät tahmaavat tai jämähtävät ainakin meillä melko helposti. Lisäksi rattaiden työntäminen ja ohjaaminen yhdellä kädellä sisätiloissakin on vaikeaa (mikä tekee kauppareissuista erityisen mielenkiintoisia, kun toisessa kädessä yrittää raahata painavaa koria). Jarru onneksi on moitteeton.Kokoontaitettuna rattaat eivät matkarattaiksi ole pienimmästä päästä, mutta silti auton taakse jää hyvin tilaa myös muille tavaroille.

2 kommenttia:

  1. Meillä on nämä myös ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Yhdellä reissulla on ohjattavuudessa ollut häikkää ja rattaat ei meinanneet kirpputorikierroksella totella kun olivat olleet pari viikkoa autotallissa (en jätä näitä yleensä ikinä ulos). Suhautettiin yleisöljyä etupyörien niveliin ja taas toimii todella mainiosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, pitääkin kokeilla tuota öljyä! Ohjattavuus on tahmannut jo niin kauan, että siihen on ehtinyt tottua ja asian korjausyritykset ovat ihan unohtuneet. Täytyy testata, auttaisiko öljy meilläkin!

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)