perjantai 27. marraskuuta 2015

Viikon kynttilät ja vastaukset IV

Kiitos tämänviikkoisesta haasteesta kuuluu Avelle Ave Katriina -blogiin! Kiitos! :) Aikaisempien viikkojen vastauksia on tämän linkin takana, josta löytyy myös vastaukset tästä puuttuviin, aiemmin vastaamiini kysymyksiin.

Kynttiläkuvat ovat nyt samoja, mitä on näkynyt täällä ja Pienessä teehetkessä jo aiemmin. Kun aikaa on vähän, en ole muistanut enkä ehtinyt kuvailla kynttilöitä, vaikka niitä onkin polteltu päivittäin. Sunnuntaina muuten pääsen vihdoinkin polttamaan adventtikynttilää, joita olen fiilistellyt koko viikon. Täältä löytyy niistä lisää kuvia!

Koneella on myös odottamassa monta kuvaa olohuoneestamme ja sen väri-iloittelusta. Katsotaan, saisinko laitettua ne jossain vaiheessa tänne asti. Meillä nimittäin on täällä siistiä ja suurin osa tavaroista on järjestyksessä. Olen hämmentynyt, mutta riemuissani! Kannatti pyytää siivousapua!


1. Mitä kuuluu? :)

Vähän väsyttää, on nälkä enkä oikein tiedä, mitä tekisin, kun tekemistä olisi aika paljon. Takana on viikko pitkiä päiviä tyttöjen kanssa, mutta onneksi viikonlopulle on tiedossa kivaa tekemistä ja Mies kotona!

3. Mikä on mielipuuhaasi vapaa-ajalla?

Tykkään valokuvata ja nyt viime aikoina on käsityöinnostuskin taas hiipinyt esiin. Myös kirppareiden kiertely on kivaa ja iltaisin vapaa-ajalla tyttöjen nukkuessa on mukava katsoa telkkarista jotain hyvää sarjaa tai pelata Miehen kanssa Menolippu-lautapeliä, johon olen jäänyt koukkuun. Häviän kyllä pelissä aina, mutta lopputulosta lukuunottamatta pelaaminen on kivaa. :D

4. Jos voisit tavata kenet tahansa (elävän tai kuolleen henkilön), kuka se olisi?

Hmm. Joitain menehtyneitä sukulaisia olisi mielenkiintoista päästä tapaamaan. Lisäksi olisi kiva tavata historiallisia kuninkaita ja nähdä, ovatko he oikeasti olleet niin itsekeskeisiä ja lapsellisia kuin monessa elokuvassa ja tv-sarjassa heidät kuvataan.

5. Keräiletkö jotain? Mitä?

Voisin keräillä varmaan vaikka mitä. :D Keräilen tällä hetkellä astioita (jos kaapissasi on turhia, isoja värikkäitä Indiska-henkisiä mukeja, niin tänne saa kaupata niitä!). Kirppareilta katselen aina sillä silmällä vanhoja lasisia lautasia. Tykkään sarjoista ja joudun aina malttamaan mieleni, sillä haluaisin ostaa kokonaisia kirjasarjoja (tällä hetkellä haalin lähinnä Mauri Kunnaksen kirjoja), tv-ohjelmien kaikki kaudet, yhteensopivat korva-, ranne- ja kaulakorut... Kaupassa ihastelen mm. käsisaippua- ja shampoohyllyjä ja haaveilen, että saisin kotiinkin kivat pesuaineväririvit. Sama ilmiö toistuu mm. maustehyllyllä ja näkyy myös meidän maustekaapissa. Niin ja sitten keräilen myös Kivi-tuikkuja, mutta niiden keräilyn olen ulkoistanut äitienpäivälahjoiksi!

Tiedän, että olen hamsteri ja aika hyvin osaan välttää turhien juttujen ostamista ja tyydyn vain kuolaamaan niille kaupassa. Välillä keräilyinto huvittaa itseänikin, mutten ole oikein keksinyt, missä sitä voisi hyvin hyödyntää. :D

6. Millainen olisi unelmien syyspäivä?

Unelmien syyspäivänä heräisimme kaikki aamulla virkeinä ja energisinä omaan tahtiin ilman taaperoherätyskelloja. Oikein täydellisenä aamuna heräisimme Miehen kanssa hieman ennen tyttöjä ja saisimme syödä aamupalan rauhassa ja hiljaisuudessa. Aamupalan jälkeen voisimme käydä porukalla retkeilemässä aurinkoisena syyspäivänä ja palata kotiin syömään jotain oikein syksyistä ruokaa, esimerkiksi lihapataa ja uunijuureksia. Sen jälkeen Untuvikko menisi hyville parin tunnin unille ja heräisi hyväntuulisena ja virkeänä. Myös Tipunen olisi aamu-ulkoilun jälkeen niin väsynyt, että ilmoittaisi menevänsä poikkeuksellisesti nukkumaan ja myös nukkuisi ainakin tunnin. Iltapäivällä voisin pyörähtää kirpparilla ja tehdä käsitöitä tai askarteluja. Myös ilta sujuisi leppoisasti (siis ilman kiljumista ja harmiraivoa) kotona tyttöjen leikkiessä sulassa sovussa yhteisillä leluillaan. Illalla ehtisimme Miehen kanssa sekä katsoa elokuvan että pelata lautapeliä, jonka kerrankin voittaisin.

Ei varmaan ole yllätys, ettei tälle syksylle osunut ihan täydellistä unelmien syyspäivää. :D

7. Mikä inspiroi sinua tällä hetkellä bloggaamaan?

Tuntuu, että blogi on jäänyt viime aikoina vähemmälle huomiolle, koska aika ei riitä kaikkiin kivoihin juttuihin. Inspiroivaa on kuitenkin huomata, että postauksia käydään lukemassa ja kommentoidaan. Se on supersiistiä, vaikka tunnenkin vähän huonoa omatuntoa siitä, etten itse ehdi kommentoida juurikaan muiden kirjoituksia. Olen myös taas pikkuisen enemmän tutustunut HTML-juttuihin ja inspiroitunut valtavasti, kun sain pari pikkujuttua toteutettua oikein blogin ulkoasun kanssa.

8. Mikä on lempikirjasi?

Täällä Pohjantähden alla on yksi suurimmista lemppareistani ja yleensä vakiovastaus tähän kysymykseen. Jos joskus saan nyt kesken olevan kirjan luettua, niin uusi lempikirjani saattaa olla jossain vaiheessa Mindfulnessia vanhemmille. :D

9. Jos voisit matkustaa mihin vain, niin minne suuntaisit?

Lappiin katsomaan ruskaa, revontulia, lumisia tuntureita tai kevätaurinkoa!

10. Mitä ruokaa teillä syödään eniten?

Kana- tai jauhelihakastiketta sekä riisiä tai pastaa.

Hyvää viikonloppua sinulle! :)

. . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin'in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

2 kommenttia:

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)