torstai 12. marraskuuta 2015

Salaisen jouluystävän ensimmäinen lahja

Huomasin syksyllä, että Kohti Joulua -blogissa pyörii Salainen jouluystävä -lahjarinki. Jouluhömppääjänä lähdin tottakai innoissani kokeilemaan, miten rinki toimii. Oli valtavan kutkuttavaa saada sähköpostiin oman lahjomiskohteensa tiedot ja miettiä, mitä kivaa hänelle lähettäisin. Lahja oli mitä ilmeisimmin mieluinen, joten innolla lähden kokoamaan toista pakettia!

Tällä viikolla viimein sain itsekin paketin Salaiselta jouluystävältäni. Paketista löytyi tuikitarpeellisia joulumausteita sekä muutama ohje niiden hyödyntämiseen. Jauhettu muskottipähkinä onkin minulle uusi tuttavuus, joten mielenkiinnolla lähden maistelemaan, miten se sopii joululeipomuksiin. Lisäksi paketista löytyi kaksi lasista sydänkoristetta, joille pitääkin etsiä sopiva ripustuspaikka.


Kiitos Salaiselle jouluystävälle! :)

Olen huomannut, että tämänkaltaisia vaihtorinkejä on monesta eri aiheesta. On ainakin herkkuvaihto, käsityörinki ja postikorttien lähettelypiiri. Hauska idea ja hienoa, että joku jaksaa pyörittää hommaa!

Oletko sinä osallistunut johonkin vaihtorinkiin?
Millainen kokemus se oli? 

Kivaa torstaita sinulle! :) 

. . . . . .

Tipulaa voit seurata Facebookin, Bloggerin, Blogipolun tai Bloglovin'in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

6 kommenttia:

 1. Heippa sinulle! Itse olen tänävuonna ensimmäistä kertaa tässä mukana, juurikin tuon jouluhöppänän vuoksi <3 Kivaa ja kutkuttavaa on ollut tähän asti :) Mukavaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, en huomannutkaan, että olet myös mukana! Osallistujia taitaakin olla aika huima määrä. :) Jännä nähdä, mitä toinen kierros tuo mukanaan!

   Poista
 2. Oi miten ihana vaihtorinki! Olin vuosi sitten mukana aloittamassas Ilahduta bloggaajakaveria vaihtoringissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, enpäs tajunnutkaan, että tosiaan Ilahduta bloggaajakaveria -juttu oli myös eräänlainen vaihtorinki! :D

   Poista
 3. Heissan!

  Mie olen osallistunut nyt kolmatta kertaa tähän sailaiseen jouluystävään - tykkään valtavasti. Rakastan lukea muiden blogeja.
  Sitten osallistun säännöllisen epässäännöllisesti salaiseen postitusrinkiin (toimii facebookis eräässä ryhmässä) jossa toiveet kirjataa ja kerran kuussa arvotaan ystävät ja sit saa lahjan :D

  Minusta olisi ihana joskus osallistua johonkin leivontavaihtoon - et leivonta-aineita ja ohjeita/ohje jaetaan - ohjetta pitäisi kokeilla ja blogata miten meni ja millaista tuli...joskus olen törmännyt tämän tyyliseen - mutten muista missä xD

  Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leivontavaihtoja on myös, totta! Mä myös olen törmännyt sellaiseen joskus ja se vaikutti hauskalta idealta. Muistaakseni bongaamassani vaihdossa lähetettiin tietyn teeman mukainen resepti sekä aineita siihen. :)

   Oikein mukavaa joulun odotusta myös sinne! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)