perjantai 22. toukokuuta 2015

Minä vieraskynäilemässä ja Blogipolulla - sinä kohta vierailemassa Tipulassa?

Olen saanut viimeisen kuukauden aikana kahdesti kunnian kirjoittaa vieraskynäpostauksen toiseen blogiin. Kirjoittaminen vieraaseen blogiin on aina hieman jännittävää, sillä vastaanottoa ei osaa ennustaa samalla tavalla kuin omassa blogissa. Molemmat vieraskynäilyt olivat kuitenkin positiivisia kokemuksia ja niiden kautta blogiini löysi tiensä useampi uusi lukija. Hei te uudet lukijani, tervetuloa mukaan! :)

Rauharentola-blogissa kirjoitin siitä, miten blogit ja blogeissa esiintyvät kodit muistuttavat hyvin paljon toisiaan. Oletko sinä huomannut, että blogien ulkoasu antaa hyvin usein viitteitä siitä, millaisessa kodissa bloggaaja asuu? Ajatuksiani Tipulan ja kotimme yhteneväisyyksistä voit käydä lukemassa täältä.


Hieman myöhemmin vierailin Mutsis on -blogissa, jossa esittelin ideoita askarteluun pikkutaaperoiden kanssa. Kirjoitin kontaktimuoviaskartelusta ja sen monista toteutusmahdollisuuksista.


Haluaisitko sinä puolestasi päästä kirjoittamaan Tipulaan? Jos sinulla on hyvä postausidea, kerro siitä kommenteissa tai lähetä vaikka sähköpostia, niin saatat olla pian vieraskynäilemässä täällä. Lukijani ovat kivoja, joten sen suhteen sinun ei tarvitse arkailla! :)

Oletko muuten huomannut, että Blogilista lopettaa aivan kohta? Jos seuraat Tipulaa sitä kautta, nyt on hyvä hetki klikata Tipula muistiin jonnekin muualle! Minut ja monen monta muuta blogia löytää esimerkiksi Blogipolusta, jota kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, jos et ole vielä tutustunut siihen.

Alkuviikosta taisin ihmetellä, miten ulkona on ihan kevät. Nyt siellä on jo ihan kesä! Ja toukokuu loppuu ihan kohta! Jestas sentään, tässähän alkaa olla ihan kesäfiilistä. :) Kiitos muuten kaikille alkuviikosta kommentoineille - olen lukenut kommentit moneen otteeseen ja vastaan niihin mahdollisimman pian! Kevät ja osittain parantuneet yöunet ovat saaneet minut pistämään näppini muutamaankin jo tovin mielessä muhineeseen ideaan, joita olen nyt tässä iltaisin kehitellyt ja vienyt eteenpäin. Siksi siis tämä pitkä viive vastaamisessa. :)


Hauskaa perjantaita sinulle!

2 kommenttia:

  1. Ihana idea, että itsekin toteutat vieraskynäpostausidean! :) Olen nyt au pairina Saksassa ja kirjoittaisin mielelläni siitä, mitä asioita oon alkanu täällä ollessani arvostamaan Suomessa. Yllätyin esim. siitä, miten erilainen koulusysteemi Saksassa on. Tuntuu, että joissain asioissa Saksa olisi paljonkin jäljessä Suomesta, vaikka molemmat ovat kehittyneitä länsimaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kuulostaa mielenkiintoiselta! Laittaisitko minulle sähköpostia, niin sovitaan asiasta tarkemmin? :)

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)