sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Mitä kuului huhtikuuhumme?

Huhtikuukin meni niin nopeasti, että juuri ja juuri ehdin pysyä mukana! Parhaiten ajankulumisen taitaa huomata tytöistä, jotka kasvavat vauhdilla ja oppivat hirmuisen määrän uusia asioita lyhyessä ajassa. Tämän kuukauden teema onkin heidän osaltaan ollut pyrkimys ylöspäin: isosisko yltää vihdoinkin ovenripaan ja pikkusisko löysi aivan uusia näkökulmia noustessaan polvilleen.


Huhtikuussa vietimme pääsiäistä, nautimme keväisestä luonnosta ja aloitimme vauvan kanssa uudestaan unikoulun. Tipulassa keskusteltiin lastenvaatteiden väreistä kahteenkin otteeseen (täällä ja täällä) sekä pohdittiin blogien antamaa kuvaa ja yksityisyysrajoja. Muutenkin olen pyöritellyt päässäni paljon sitä, millainen on hyvä blogi ja mitä mieltä lukijat ovat Tipulasta. Nyt olen ehkä pähkäillyt asiaa hetkellisesti tarpeeksi ja päässyt taas mielenrauhaan blogini kanssa. :)

Muun muassa nämä asiat ilahduttivat minua viime kuussa:

 • Pääsimme pyörähtämään Miehen kanssa ulkona syömässä ja ruoka oli odotettuun tapaan mainiota.
 • Useamman poikkeusviikon jälkeen taaperokin nukkuu jälleen päiväunet ja vieläpä omassa sängyssä.
 • Herkkulakko on todellakin enää vain kaukainen muisto, mutta olen nauttinut suuresti jokaisesta huhtikuisesta suklaasta ja lakusta.
 • KEVÄT! Tykkään auringosta, lämmöstä ja vihertyvästä luonnosta.
 • Tipulan lukijat: hei vaan jälleen te kaikki uudet lukijat ja tutut vanhat seuraajat! Kiva että olet siellä! :)


Mitä kivaa sinun huhtikuussasi oli? Tervetuloa jakamaan postauksiasi Kuukauden positiivisiin! :)

Lisää kuukausikollaaseja pääset tutkailemaan Pienen Linnun luota!

5 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen kuukausi! No, asenteestahan se on kiinni, sillä tuosta unikoulusta ja väsymyksestä voisi kirjoittaa ihan toisellakin tavalla.:) Lasten kasvu on parasta seurattavaa joka tapauksessa, ja kyllä ne yövalvomiset loppuu aikanaan.
  Kohti kesää ja lämpöä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kovasti luotan siihen, että yövalvomiset joskus loppuvat. Kieltämättä pikkuisen alkaa nyppimään tämä väsymys, mutta onneksi tulee kesä, aurinko ja lämpö! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)