sunnuntai 28. joulukuuta 2014

VALOKUVIA: Valkoinen kylä

Hei taas!

Tipulan joululoma vierähti nopeasti ja rennoissa merkeissä. On ollut kiva katsella kuvia muiden joulunvietosta, ja Tipulaankin ilmestyy jossain vaiheessa ainakin muutaman joulunpyhinä syödyn herkun ohjeet. 

Joulumme oli kiireetön perhejoulu - vaikka laittautuminen onkin kivaa ja jouluja on ollut hauska viettää isommassa porukassa, oli joulunvietto pienen nelihenkisen perheemme kesken juuri oikea ratkaisu tälle vuodelle. Enpä muista, koska viimeksi olisin viettänyt jouluaattoa ilman sukkahousuja ja meikkiä! Taidan kuitenkin jättää joulukuvat odottamaan vaikka ensi vuotta ja joulufiilistelyä, sillä nyt on joulua pyöritelty jo sen verran monta kertaa ees sun taas, että alkaa olla aika suunnata katse joulunjälkeiseen arkeen. :)

Tässäpä siis muutamia kuvia joulunajalta, mutta talvihengessä. Enpä olisi uskonut, että saamme jouluksi näin täydellisen talvisään!

Jouluaaton ulkoiluhetki
Otin Untuvikon ja kameran mukaan ja kävin kuvailemassa kylällä. Olemme asuneet tällä paikkakunnalla vasta 1,5 vuotta ja kaiken tirppahässäkän keskellä tutustuminen keskustaan on jäänyt todella vähäiseksi. Tein Tapaninpäivän kunniaksi tutkimusretken minnekäs muuallekaan kuin hautausmaalle. :>


Olen alkanut jo odottamaan ensi vuotta ja kas, vuoden vaihtumiseen onkin enää muutama päivä. Päätin pitää täysin herkuttoman tammikuun, ja nyt joulukuun päättyessä on aikomukseni alkanut vähän jännittää. Onkohan itsehillintäni sittenkään tarpeeksi hyvä?

10 kommenttia:

 1. Mun pitäis kanssa alottaa joku herkuton linja (mussutan nytkin joulusuklaita, niinkun joka ikinen ilta tässä joulun aikaan..........) ettei ihan lähtis käsistä tää herkkuttelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän mussuttaa herkkukätköt pois ennen vuodenvaihdetta. Tosi fiksu ratkaisu tämäkin siis. :D

   Poista
 2. Kauniita, lumisia talvikuvia!

  Mun tarvii kans vieroittaa itseni herkuista, etenkin suklaasta, nyt joulunaikaan on herkuttelu lähtenyt ihan käsistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta tuntuu, että mun herkuttelu on karannut käsistä jo ajat sitten... Senpä takia herkkulakko niin jännittääkin!

   Poista
 3. Noihin lumikuviin ei vain kyllästy! Yritän nyt nauttia tästä lumesta niin kauan kuin sitä vaan riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikuviin ja lumeen tosiaan ei voi kyllästyä, ei ainakaan ennen maaliskuuta! :)

   Poista
 4. Ihania talvikuvia! :) Tsemppiä herkkulakkoon! Veljeni vaimo on ollut 12 vuotta syömättä karkkia sekä suklaata missään muodossa. Käsittämätöntä itsehillintää! Itse en moiseen pystyisi, ei taitaisi onnistua edes yksi kuukausi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vau, 12 vuotta! Kunnioitettava saavutus, minusta ei siihen olisi! :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Tsemppiä herkkulakkoon! Oma syksyllä aloitettu katkesi muutamassa viikossa... Pitäis varmaan kokeilla taas uudestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Herkkulakko tuntuu näin heti ensimmäisenä päivänä hurjalta ajatukselta. Katsotaan, miten käy! :D

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)