maanantai 15. joulukuuta 2014

Aamuisia lumi-ihmetyksiä

Lumi tuli takaisin ja ulkona oli taas hetken paljon uutta ihmeteltävää! Jos valkoinen maa ja aavistuksen kirkkaampi sää virkistävät äitiä, niin kyllä taaperokin innostuu ihan eri tavalla teputtelemaan kuin mutakelillä. Nyt näistä eilisaamun lumista ei ole enää juuri mitään jäljellä, mutta ehkä tässä ennen joulua ehtii vielä tulla uudestaan maa valkoiseksi?


  
Hyvää alkanutta viikkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Täällä oli viikonloppuna lunta, tänä aamuna vielä vähän mutta pääasiassa vaan maa jäässä ja hemmetin liukasta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täälläkin oli todella liukasta! Onneksi rattaissa on hyvä pito, niin niitä työntelemällä pääsi eteenpäin vaikka omat kengät lipsuivat. Alamäessä vähän kyllä jännitti.

   Poista
 2. Meillä on vielä jonkin verran lunta, mutta siltä kyllä näyttää, että pois sekin sulaa. :( Kyllä tuo lumi vain piristää, ja tuo valoa varsinkin täällä maalla, kun ei ole katuvaloja. Noihin aiempiin kommentteihin viitaten, ostin hetki sitten lenkkeilykengiksi Icebugit ja ei ole enää tarvinnut liukastella! Ihan erilaista kävellä, kun ei tarvitse jännittää kaatuvansa. Meillä täällä tiet ovat välillä siinä kunnossa, että luistimilla pääsisi niitä pitkin kulkemaan, joten tarpeeseen ovat tulleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tällaiset jääkelit jatkuvat, pitääkin harkita tuollaista lisäpitoa! Mun talvikengät ovat muutenkin niin vanhat, että pitäisi kurkata niiden pohjiin, onko niissä enää yhtään pintakuviota jäljellä. Icebugit laitettu muistiin korvan taakse! :)

   Poista
 3. Täällä riittää lunta vielä tänäänkin viikonlopun sateiden jälkeen. :)

  VastaaPoista
 4. Olen ihan kateellinen teidän lumista! Sen siitä saa, kun asuu rannikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei pitäisi nurista lumen vähyydestä, sillä täällä sitä on ollut edes vähän silloin tällöin! Toivottavasti sinnekin sataa jossain vaiheessa valkoista maahan! :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Täälläkin satoi lunta viikonloppuna, mutta enää siitä ei ole merkkiäkään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin eilisen aikana katosi loputkin - nyt on ihan vihreää ja ruskeaa vaan. Mä silti elättelen toiveita valkoisesta joulusta! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)