keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukortit à la äiti + taapero

On ollut kiva lukea blogeista eri perheiden jouluvalmisteluista, ja korttejakin olen päässyt ihastelemaan useassa paikassa. On ollut hauska huomata, miten useimmat kortit ovat aivan bloginsa näköisiä! Vaikka suurin osa saamistamme joulukorteista on yleensä valmiita kaupasta ostettuja, on hienoa, että itsetehtyjäkin kortteja lähtee postin vietäväksi.

Tänä vuonna joulukorteissamme on perinteistä punaista ja valkoista, hieman vihreää ja ripaus kultaa. Tipunen tottakai avusti askartelussa ja oli mukana taustakuvioinnin tekemisessä.


Kuusiääriviivatarra on liimattu vihreälle kartongille, ja kuuset on kiinnitetty korttiin kaksipuolisella paksulla teipillä.Nopeista haarukkaruseteista innostuneena korttiin piti toki saada myös rusetti jonnekin. Se löysikin paikkansa kortin sisäaukeamalta.


https://www.bloglovin.com/blog/13211045

15 kommenttia:

 1. Ihania kortteja ja hauska tuo taustakuvio idea. <3
  Kävin lukemassa kuinka se syntyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitkään pohdin, mitä teen tonttukavereilla ja niistä tulikin lopulta kiva tausta!

   Poista
 2. Hauska yhteinen projekti!:) Kiva idea ja mä ainakin arvostan suuresti omatekoisia kortteja, sillä tiedän, kuinka suuri homma niissä aina on. Mä aloitin eilen korttien teon, mutta aika alkuvaiheessa olen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään, kun taapero pääsee jollain tapaa osallistumaan korttien tekoon. Katsotaan, mitä keksin ensi vuonna, kun askartelijoita onkin kaksi! Hyvää korttiaskartelua sinne! :>

   Poista
 3. Hauska idea kertakaikkiaan!!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kortit ja kiva kun taapero on päässyt mukaan niiden tekemiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä kiva saada myös Tipusen kädenjälki kortteihin. :)

   Poista
 5. Loistava idea! Tässä on tyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Bongasin taustan tonttuidean joskus vuosia sitten, kun jälkikasvusta ei ollut tietoakaan, joten oli kiva päästä vihdoinkin hyödyntämään se!

   Poista
 6. Ihana idea, sympaattisia kortteja <3

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)