tiistai 23. joulukuuta 2014

Kiva kun luet Tipulaa!

Tämä syksy ja alkutalvi ovat olleet huikeita Tipulan kannalta - uusia lukijoita on tullut vaikka kuinka ja olen saanut paljon ihania kommentteja teksteihini. Kiitos niistä kaikista! On ollut valtava ilo huomata, etten kirjoita täällä yksikseni. :)
Olen innoissani lähestyvästä joulusta, mutta vähintään yhtä innolla odotan uutta vuotta, sillä minulla on Tipulaa varten paljon ideoita, joista kerron lisää joulun jälkeen. Nyt vasta alan ihan toden teolla innostua bloggailusta!

Tiedätkö muuten, mikä ilahduttaisi minua ja montaa muuta bloggaajaa suuresti? Oletko huomannut, että monissa blogeissa oleva lukulista ei päivity itsekseen, kun alat lukea uutta blogia? Minä ja muut uudet blogituttavuutesi ilahtuisimme valtavasti, jos kävisit klikkaamassa uudet seuraamasi blogit mukaan lukulistallesi! :)

Jos et ehtinyt minun tavoin tehdä erityistä joulusiivousta, sammuta valot ja sytytä pari kynttilää. Kukaan ei huomaa pientä epäjärjestystä, mutta vierestä puuttuva syli tai yksi maailman tärkeimmistä ihmisistä huomataan varmasti!


Mitä sinä lupaat tehdä tänä jouluna, jotta lapsilla olisi kaikkien aikojen paras joulu? Käy tekemässä omat lupauksesi täällä!

Tipula vetäytyy nyt viettämään joulurauhaa ja palaa pyhien jälkeen uusien suunnitelmien ja ideoiden kanssa. Oikein ihanaa, stressitöntä ja herkullista joulua Sinulle! :>


https://www.bloglovin.com/blog/13211045

9 kommenttia:

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)