torstai 31. heinäkuuta 2014

Perhosaskartelu

Tänä vuonna on kuulemma ennätyksellisen vähän päiväperhosia. Perhoskadosta huolimatta tällainen ilmestyi tuulikaappimme oveen:


Kokeilimme Tipusen (1 v 4 kk) kanssa askartelua ja hyvin sujui! Taapero hoksasi nopeasti homman jujun ja kiinnitti innoissaan silkkipaperipalasia perhosen siipiin.


Perhosen ääriviivat on leikattu A4-kokoisesta paperista ja kiinnitetty kontaktimuoviin. Äiti möhläsi tämän vaiheen ja käyttää ensi kerralla vahvempaa kartonkia, joka toivottavasti asettuu muoviin helpommin.Kun siivet oli täytetty silkkipaperilla, päällystin toisenkin puolen perhosesta kontaktimuovilla.


Onko ihan supersiistiä, kun taapero oppii askartelemaan? ON! Vielä hienompaa on se, että taapero myös näyttää tykkäävän siitä. Tai ainakin niin äiti haluaa uskotella. :)

2 kommenttia:

 1. Voi miten sieviä! Me tehtiin samalla periaatteella pääsiäismunia. :) http://pikku-bambin.blogspot.fi/2015/04/paasiaisaskartelua-taaperon-kanssa.html

  Perhosia voitaisiinkin askarrella kesäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhoset ovat kyllä mukavan kesäisiä. :)

   Kauniita pääsiäismunia olette tehneet!

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)