lauantai 2. elokuuta 2014

Sormiväritaiteilua


Olemme Tipusen kanssa kokeilleet tässä muutaman viikon aikana sormivärejä. Olin aivan varma, että maalit olisivat iso hitti heti ensimmäisestä kokeilusta lähtien, mutta yllätyin suuresti, kun taiteilusta ei tullutkaan mitään. Ongelmana oli sormen kastaminen maaliin - se kun sotkee käden ja tuntuukin vähän hassulta. Ensimmäisellä kerralla taiteilimme siis siveltimen kanssa:
Jollain tasolla sormivärit jäivät selvästi kiehtomaan Tipusta, ja pari päivää myöhemmin taiteiluinnostus oli aivan toista. Tällä kertaa värit levisivät hienosti sormien avulla ja saimme painettua upeita kädenjälkiäkin.Leikimme sormiväreillä myös koko perheen voimin. Tässä perhepotrettimme!


4 kommenttia:

 1. Ihana perhepotretti :) Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika monta yritelmää piti tehdä, että saatiin neljä onnistunutta jälkeä samalle paperille. :)

   Poista
 2. Ihan mahtava perhepotretti. Me taiteilemme usein sormiväreillä kylppärin lattialla, niin ei pienet roiskeet haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kylppärin lattia voisikin olla hyvä paikka taiteilulle. Syöttötuoli on kieltämättä ollut aika karunnäköinen sormivärituokioiden jälkeen, mutta onneksi maalit lähtevät siitäkin suht helposti irti vedellä.

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)