tiistai 15. heinäkuuta 2014

Taaperotaidetta


Olen innoissani, Tipunen on hoksannut kynänkäytön hienouden!

Olemme aina silloin tällöin kokeilleet, miten Tipunen suhtautuu kynään, ja suurin läpimurto tapahtui 1-vuotissynttäreiden tienoilla, kun kynästä alkoi tulla jälkeä paperiin ihan ilman apua. Piirtämisinnostus kuitenkin unohtui hetkeksi vain löytyäkseen uudelleen vähän myöhemmin.


Taapero tykkää asetella kyniä riviin tai siirtää niitä kasasta kasaan. Välillä värikynät siirtyvät suoraan toiselle puolelle paperia, mutta toisinaan niillä täytyy piirtää muutama viiva ja siirtää sitten kokeiltujen kynien kasaan. Ainakin vielä kynien käyttö sujuu luontevasti molemmilla käsillä, joten odotan mielenkiinnolla, koska Tipunen alkaa suosia selvästi oikeaa tai vasenta kättään.


Koska Tipunen saa jälkeä paperiin ihan ilman apua, oli ensimmäiset taideteokset tottakai ikuistettava muistiin. Äiti hieman rajoitti taiteilijan vapauksia asettamalla eteen kerralla vain tietynvärisiä kyniä, jolloin saimme tuulikaappia koristamaan vihreän, punaisen ja sinisen taulun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)