keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Taiteilua vauvan kanssa

Koska joulukorttiaika lähestyy, taiteilimme eilen hieman Tipusen kanssa. Teimme mustikka- ja vadelmataidetta vesiväripaperille, jota jollain tapaa hyödynnän korteissa.

Sulatin mikrossa vadelmia ja mustikoita ja siivilöin niistä mehut talteen.


Sitten siirrettiin matto pois alta, vuorattiin lattia sanomalehdellä ja vaihdettiin päälle body, jonka suttaantuminen ei harmita. Hihoja käärittiin hieman ylös ja sitten vain pläts ja vauvan käsi värikipon kautta paperin päälle. :)


Olemme tehneet samanlaista taiteilua Tipusen ollessa 5-kuinen ja nyt puuha onnistui hieman paremmin. Viimeksi Tipunen makasi mahallaan, mutta oli tällä kertaa kontillaan - paperi jäi nyt käden eikä koko vauvan alle. Ihan täysin Tipunen ei kuitenkaan vielä hoksannut käden ja värin paperiin ilmestymisen yhteyttä, joten avustin hieman käden liikuttamisessa. Sen sijaan sanomalehti paperin alla... Sepä se vasta oli jotain!


Tältä työt ja värit näyttävät kuivuneina:

Mustikka

Vadelma

Eiköhän näistä jotain kivaa synny! Hieman olen ennakkoluuloinen yhdistelmää joulukortti + violetti kohtaan, mutta mutta... Katsotaan, mitä tulee. :) Meillä on muuten kylppärissä jotain pientä ja söpöä:

2 kommenttia:

 1. Hienoja taiteiluja! Mä pyrin käyttämään joulukorteissa aina kaikkia muita kuin perinteisiä jouluvärejä. Olen saanut hyvää palautetta, joten ei kannata arastella violettia! Me tehtiin isänpäiväkortit myös mustikalla ja niistä tuli tosi tyylikkäät Tiimarin violetilla taustapahvilla. Suosittelen!

  -mifa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päädyin lopulta violetti + harmaa / hopea -yhdistelmään, ja kyllähän nuo pari valmiiksi ehtinyttä korttia näyttävät lopulta ihan kivoilta. :) Vielä kun vain ehtisi tehdä loputkin valmiiksi!

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)