tiistai 26. marraskuuta 2013

Kynttiläkoristeet

Helmitähtien innoittamana tein joulua varten muitakin helmikoristeita. Ensimmäisenä helmensä sai pöytäkynttilä...


... sitten adventtikynttilä...


... ja lopulta kynttelikkökin.


Helmet on pujotettu metallilankaan kolmeen kerrokseen. Kahden ensimmäisen kerroksen aikana lisäsin pyöreitä lasi- ja muovihelmiä ja kolmannella kierroksella pujotin edellisten helmien väliin pienempiä siemenhelmiä.

Joulukorttiprojekti edistyy hitaasti mutta varmasti. Pieni apulainen on oppinut konttaamaan, joten askarteluaika on ollut melko vähäistä. On kuitenkin melkoisen suloista, kun Tipunen tulee viereen ihmettelemään rapisevaa korttipohjapakettia.


Ja suloisuudesta puheen ollen - siirryimme tänään pakkasilmojen myötä käyttämään Tipusella kypäräpipoa. Voi, mikä ihana kananpoika meillä onkaan! :)

Eilisen Kaisan päivän perusteella on muuten ennustettu aikoinaan jouluaaton säätä - Kaisan päivänä on kuulemma samanlainen sää kuin jouluna. Jos tämä pitää tosiaan paikkansa, on tulossa kaunis joulu! Pieni pakkanen ja kirkas taivas aattona kuulostaa enemmän kuin hyvältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)