maanantai 7. lokakuuta 2013

Syyspihan callunahuuma

En ole koskaan ollut kovinkaan kummoinen viherpeukalo, mutta nyt täytyy myöntää, että olen melkoisen innostunut pienestä pihastamme. Väkertämäni perennapenkki on vielä hieman reppanan näköinen, mutta parempi kuin alkuperäinen räjähtäneeltä näyttänyt kuoppa. Puutarhaa suunnitellessani innostuin erityisesti kivistä ja ruukkuryhmistä - kiviä ei vain millään tunnu olevan tarpeeksi ja ruukutkin loppuivat tältä erää kesken. Päätin ottaa talven mittaisen aikalisän kukkapenkki-innostuksessani ja jatkaa keväällä projektia uusin resurssein.

Ruukkuihin asettelin callunoita, jotka kuulemma kestävät kylmää ja ovat helppohoitoisia - siis täydellisiä kasveja minulle! Yhtään en laita pahakseni myöskään niiden edullista hintaa, mikä osaltaan johti hullaantumiseeni. Nyt pihallemme on ripoteltu ruukkuihin 12 pieniruukkuista callunaa kolmessa eri värissä. Jään jännityksellä seuraamaan, mikä on kasvien vointi ensilumen aikoihin!
Tässä vielä räpsäys pensasaidasta, jossa on tällä hetkellä upea väritys.


2 kommenttia:

  1. Näyttääpä tosi kivalta:-). Olen itse tykännyt kovasti bloggaamista eli voin vain suositella tätä puuhaa. Ihania kuvia. Kommenttisi kautta löysin tänne:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kiva, kun kävit kurkkaamassa! :)

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)