torstai 8. lokakuuta 2015

Viikon kynttilät ja vastaukset I

Olen saanut ison kasan erilaisia haasteita ja vihdoin päätin alkaa hieman purkaa luonnosjonoani. Aikaisemmin olen niputtanut useamman haasteen kysymykset samaan postaukseen, mutta tällä kertaa ajattelinkin iskeä kahteen kärpäseen yhdellä lätkäisyllä ja yhdistää kynttiläasetelmat ja vastaukset. Mennään siis periaatteella haaste + kynttilät / viikko ja katsotaan, kuinka lähelle joulua päästään näin! :)

Ensimmäisenä vastaan kauiten odottamassa olleeseen haasteeseen eli Hannan kysymyksiin Kommammaa-blogista. Ideahan tässä siis on vastata 11 kysymykseen, keksiä 11 asiaa itsestä ja lopuksi haastaa mukaan 11 blogia. Menen matalan aidan kohdalta ja vastaan vain kysymyksiin, mutta haasteen saa napata tästä mukaansa kuka vain ja vastata näihin samoihin mukaviin kysymyksiin!


1. Missä ja miten asut?

Rivitalossa Pirkanmaalla. Asustamme 4-henkisesti kaksikerroksista kotia, jossa tilaa on ihan mukavasti tämän hetkisiin tarpeisiin (vaikka tavarat ovatkin jatkuvasti väärillä paikoilla eikä uusille huonekaluille löydy enää tilaa).

2. Lempikukkasi?

Tykkään orvokeista, tulppaaneista ja freesioista. Mitään ehdotonta lempparia mulla ei ole, vaan kaikki kauniit ja värikkäät kukat miellyttävät silmää.

3. Kahvi vai tee?

Tee!

4. Mitä kaikkia sosiaalisia medioita käytät, aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti?

Aktiivisesti käytän facebookia, tosin omia tilapäivityksiä kirjoitan hyvin, hyvin passiivisesti. Lähinnä lueskelen juttuja erilaisista ryhmistä. Instagramia käytän ehtiessäni, mutta kauhean usein en viime aikoina ole muistanut pyörähtää siellä.


5. Läppäri, pöytäkone, täbi/pädi vai älypuhelin (tai joku muu). Millä käytät internettiä eniten? 

Selailen nettiä puhelimella, mutta jos pitää vähäänkään tehdä jotain, niin silloin olen läppärillä.

6. Hampurilainen vai pizza?

Hmm... Hieman riippuu paikasta. Molemmat käy, mutta jos pitää valita jompi kumpi niin... pizza! Ja erityisesti Napolin pizza!

7. Koulutuksesi?

Maisteri täällä heeeeeei!

8. Missä ja miten näet itsesi viiden vuoden päästä?

Viiden vuoden päästä olen töissä sekä ekaluokkalaisen ja eskarilaisen äiti (APUA miten nopeasti aika menee?!?!). Todennäköisesti yritän kiirehtiä kotiin töistä mahdollisimman aikaisin, mutta sitten kuitenkin teen iltaisin töitä kotona. Olisi superhienoa, jos viiden vuoden päästä löytyisi sellainen aikarako, että pääsisin jumpan lisäksi esimerkiksi jollekin valokuvauskurssille! Asumme tuolloin todennäköisesti täällä samassa kodissa, mutta hyvin luultavasti olen silloin aloittanut Unelmien talo -listan kokoamisen ja aina vaivihkaa ujutan ideoitani Miehellekin. Jos bloggaan vielä viiden vuoden päästä, niin silloin blogi on todennäköisesti hyvin diy-painotteinen.


9. Kuinka kauan olet blogannut?

Kaksi vuotta melkein tasan.

10. Jos voisit valita kolme tärkeintä asiaa, mitkä saisit opetettua lapsillesi, mitkä ne olisivat?

- Koskaan asiat eivät ole niin huonosti, etteikö niistä selviäisi.
- Sinä olet tärkeä ja arvokas.
- Sinua ei hylätä eikä sinulle käännetä selkää, joten puhu, kysy ja pyydä apua.

11. Pasta, peruna vai riisi?

- Riisi useimmiten, mutta myös pastaa keitellään meillä usein.


Kiitos kysymyksistä Hanna ja mukavaa torstai-iltaa kaikille! :)
Ja hei muistakaahan, että vielä lauantaihin asti ehtii osallistua arvontaan!

7 kommenttia:

 1. Olipa taas kiva lukea, ihan uusia juttuja susta!<3 Vaatii aina hieman mietintää nää haasteet, mutta lopputulos on kyllä palkitseva.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löytyi uusia juttuja! :) Mä myös tykkään haasteista, mutta yleensä aina jään jumiin pohtimaan jotain yhtä kysymystä ja sitten näihin postauksiin meneekin ihan valtavasti aikaa. :D

   Poista
 2. Kaunis pelkistetty kynttiläasetelma sulla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksista :D Tuntuu aina, että kysymyksiä on kamalan vaikea keksiä ja niihin vastaaminen on paljon kivempaa. Ja kaikista kivointa on lukea ihmisten vastauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, sä huomasit tän! En ehtinyt eilen tulla huikkaamaan sun blogin puolelle - tai ehdin tulla, mutten ehtinyt kommentoida, luin vain. :D

   Poista
 4. Kivoja uusia asioita sinusta :) Mullakin on monta haastetta puolivalmiina - aina jää pohtimaan jotain kysymystä pidemmäksi aikaa... Ja sitten jo joutuu katsomaan loputkin vastaukset uudestaan, kun aikaa vierähtää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin etenevät haasteet täälläkin. :D Mutta kiva vain, että on myös hankalampia kysymyksiä eivätkä kaikki ole ihan läpihuutojuttuja. :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)