keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Arvonnan voittaja ja muutama blogivinkki!

Lokakuun alussa Tipulassa pyöri suloisen pupupipon arvonta, joka päättyi lauantaina. Nyt viimein ehdin suorittaa arvonnan Virtuaalijelpin arvontakoneen avulla ja voittaja on selvillä!

Tiditti-titti-dii!


Oikein paljon onnea Silausta vailla! Laitan sinulle sähköpostia hetimmiten.

Jos muuten olet suklaan ystävä, niin käyhän kurkkaamassa Inspiration-blogiin - siellä on meneillään Crea Chocon arvonta! Tilailin itsekin tuolta suklaata alkusyksystä ja tykkäsin hirmuisesti. Lisää arvontoja voit käydä kurkkaamassa esimerkiksi Kivemmasta blogista, jonne voit myös lisätä oman blogissasi käynnissä olevan arvonnan.

Jos taas olet käsitöiden ystävä, niin kannattaa pyörähtää Vaapulassa. Siellä on käsityöaiheisia kuukausihaasteita ja nyt lokakuussa aiheena ovat tilkkutyöt. En ole pariin vuoteen oikein virkannut, mutta nyt vihdoinkin etsin langat ja koukun ja osallistuin haasteeseen. Lauantai on tuotosteni esittelypäivä ja itseäkin vähän jännittää, miltä aikaansaannokseni näyttää ulkopuolisen silmin. :D

Nyt kun oikein innostuin vinkkailemaan, niin huomasittehan, että viimein on Kuukauden positiivisissa lokakuun haaste auki! Syyskuun positiivisista löytyy esimerkiksi mainiot virkatut mukinaluset, joita taidan itsekin tehdä jossain vaiheessa. Lisäksi syyskuussa on muun muassa iloittu todella mielenkiintoisesta reseptikirjasta ja fiilistelty Habitare-messuja. Kiitos teille kaikille, jotka olette tähän mennessä linkkailleet postauksianne Kuukauden positiivisiin! Niitä on ollut kiva lukea ja ihan pian ehdin toivottavasti käydä kommentoimassakin! :)

Kivaa torstaita sinulle!

6 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos, kiitos! Aivan uskomattoman ihanaa! Laitoin tiedot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sähköpotista! Pupuhattu on kuulemma jo matkalla! :)

   Poista
 2. Hei, kiitos vinkkailusta! Nuo tilkkujutut näyttivät aivan mahtavilta! Niistä saa näköjään vaikka mitä! Odotan lauantaita, kivaa nähdä mitä tilkuista on tulossa. Ihanaa ja positiivista lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilkuista saa todella vaikka mitä upeaa - kumpa minäkin osaisin. :D Samoin oikein ihanaa lokakuun loppupuolta sinne! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)