sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Viikon kynttilät ja vastaukset, III

Kiitos tällä kertaa haasteesta Minnalle Perhosia masussa -blogiin! :) Kysymykset olivat vaikeita, mutta sain sentään jokaiseen jonkinlaisen vastauksen! Jätin pois yhden aiemmin vastaamani kysymyksen.

Kynttilöinä meillä on tällä viikolla ollut pitkästä aikaa kruunukynttilöitä. Löysin kirpparilta kaverin aikaisemmalle kynttilänjalalle ja kynttiläduo näyttääkin paljon paremmalta kuin yksi yksinäinen. Lisää kuvia kynttilöistä voit käydä kurkkaamassa Pienestä teehetkestä, josta löytyy myös muiden teehetkeläisten ihania kynttilätunnelmia! :)


1. Miten siirryt paikasta toiseen?

Tykkään kävellä, joten jos matka on kohtuullisen mittainen, kävelen sen. Pidemmillä matkoilla hyppään bussin kyytiin ja kaupunkien välillä liikun mieluiten omalla autolla tai junalla.

2. Kierrätätkö? Jos niin mikä on paras vinkkisi :)

Kierrätän perusjutut (bioroskat, kartongit yms.) ja laitan vaatteet ja tavarat uudelleen kiertoon. Olen todella huono heittämään roskiin tavaroita, minkä takia meille jääkin nurkkiin pyörimään yhtä sun toista tarpeetonta tai osittain toimimatonta.

Paras vinkki... apua! Ehkä viime kuukausien teemaan sopivasti se, että luovu tavarasta heti, kun olet todennut sen tarpeettomaksi. Terveisin nimimerkillä Minimalistisen elokuun vaatteet pyörivät edelleen nurkissamme!

3. Mikä on suosikki herkkusi?

Salaatti mahdollisimman monella täytteellä! Jos taas jotain makeaa herkkua ajatellaan, niin jokin hyydytetty juustokakku voisi olla hyvä. Tai pannacotta!

4. Kuka on vaikuttanut elämääsi eniten?

Tämä oli vaikea! Omat vanhemmat ja Mies ovat tavallaan vaikuttaneet paljon, mutta loppuviimein eniten ovat kyllä vaikuttaneet Tipunen ja Untuvikko. Heidän myötä olen löytänyt ihan uusia asioita itsestäni, oppinut paljon ja muuttunutkin lopulta jossain määrin.

5. Jos voisit tehdä mitä tahansa, mitä tekisit?

Muuttuisin näkymättömäksi! Sitten uteliaana tunkisin itseni huippusalaisiin kokouksiin ja kävisin paikoissa jonne ei muuten pääse.


6. Oletko vakava?

Näennäisesti ja tarvittaessa. :)

7. Miten rentoudut?

Telkkarin äärellä useimmiten tai (vaunu)lenkillä musiikkia kuunnellen.

9. Suosikkipaikkasi?

Tykkään helpostilähestyttävistä luontopaikoista eli paikoista, jonne pääsee autolla, josta hyvällä tuurilla löytyy vessa ja joka kuitenkin on ihan luontoa. Esimerkiksi Turun Ruissalo ja Hämeenlinnan Aulanko ovat tosi kivoja paikkoja. :)

10. Suosikko motto / elämänohje tms?

Mulla ei ole koskaan ollut mitään mottoa, mutta mutta... Sanotaan, että "älä takerru ikäviin asioihin tai etsi pelkästään negatiivisia puolia".

11. Millainen päivä sinulla oli tänään?

Tämä päivä eli torstai oli ihan jees! Hieman virkeämpänä en ehkä olisi ärissyt niin paljoa tytöille, mutta kokonaisuutena päivä oli ihan mukava. Kävimme aamupäivällä kauppareissulla etsimässä tammenterhoja (emmekä löytäneet yhtä ainoatakaan!) ja Untuvikon nukkuessa ihmettelimme Tipusen kanssa hetken helmijuttuja (hyvästi värijärjestys!). Iltapäivällä tytöt tohottivat hetken omiaan (sovussa!) ja alkuillasta katsoimme pätkän pupuelokuvaa. Tytöille, jotka rakastavat pupuja ja tipuja, oli mainio idea ottaa keväällä nauhalle pääsiäiselokuva!


Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Kivan haasteen olet saanut :) mukava lukea näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sain! Hauska aina huomata, kuinka muutamat tietyt kysymykset ovat samoja, mutta sitten joukossa on jotain yllättäviäkin kivoja vastattavia. :)

   Poista
 2. Olipa mukava lukea vastauksiasi. Kivan haasteen olit saanut. Ihanaa alkavaa viikkoa. :)

  VastaaPoista
 3. Tää olikin mennyt multa ihan ohi, kiva kun jätit siis kommentin ja kiva kun vastasit haasteeseen. Hyviä vastauksia :) Toi näkymättömyys olis kyllä aika veikeetä, mutta haluaisko sitä oikeasti tietää mitä niissä salaisissa kokouksissa puhutaan :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta! :D Tosiaan saattaisi olla myös hieman tyrmistyttävää kuulla, miten suuret ja tärkeät neuvottelut oikeasti etenevät. :D

   Kiitos kivoista kysymyksistä! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)