perjantai 16. lokakuuta 2015

Viikon kynttilät ja vastaukset II

Jatketaan haastesuman selvittämistä! Kiitos tällä kertaa Teijalle Pirppunen-blogiin kivoista kysymyksistä! :) Saamissani haasteissa on jonkin verran samoja kysymyksiä, joten jätän pois ne, jotka ovat jo tällä haastekierroksella tulleet vastatuiksi. Viime viikon vastaukset löydät täältä!


1. Mikä on parasta äitiydessä?

Äitiyden mahdollistajat eli nuo kaksi pientä söpöä, vaikkakin välillä kovin rasittavaa tyttöä.

2. Mikä oli lapsuuden unelma-ammattisi ja toteutuiko se?

Unelma-ammatti on jonkin verran vaihdellut, mutta pisimpään se oli opettaja ja se myös lopulta toteutui.

4. Miksi aloit kirjoittamaan blogia?

Halusin jonkin mukavan tekemisen kotiäitiyden ohelle ja koska tykkään kirjoittaa ja valokuvata (ja säätää tietokoneella), blogi oli aika näppärä ratkaisu.

5. Mikä on oma lempiblogisi? Miksi?

Tämä oli vaikea! Lempiblogeja on useita ja niitä on vaikea laittaa järjestykseen. Luen lähinnä blogeja, joilla ei ole valtavasti lukijoita ja joista löytyy kivoja ideoita tai mielenkiintoisia juttuja. Yksi pitkäaikaisimpia seuraamiani blogeja on Ai karkkii! jossa tykkään kirjoittajan asenteesta ja blogin värikkyydestä. Luonnonkosmetiikkaan minut puolestaan saivat innostumaan Kuiskauksia ja Take a Breath -blogit ja leivontaideoita haen Tarun taikakakuista. Muitakin lemppareita on paljon! :)


6. Sipsit vai karkki?

Karkki.

7. Mikä on lempivuodenaikasi?

Syksy!

8. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?

Jokin pikkulintu, ehkä sinitiainen.

9. Mikä on lempijuomasi?

Ihan pelkkä vesi maistuu hyvin, mutta juon mieluusti myös teetä ja Pepsiä.

10. Mikä on lempiasiasi/huonekalu tms omassa kodissasi?

Keittiönpöytä. Se on tarpeeksi iso, jotta sen ympärille mahtuu syömään ja aina välillä sen päällä ei ole mitään ylimääräistä tavaraakaan. Sen äärellä istutaan paljon syödessä, mutta myös askarrellessa, palapelejä tehdessä ja tietokoneella ollessa. Jollain tapaa se siis on mukana suurimmassa osassa päivän toimia! Pöytä on myös sikäli kiva, että sen päälle uskallan sytyttää kynttilöitä. :)

11. Mitkä ovat kolme tärkeintä ominaisuutta puolisossa?

Samankaltainen arvomaailma, rehellisyys ja "selkärankaisuus" (yritin keksiä sanaa, joka kuvastaisi sitä, että ottaa vastuun omasta elämästään sekä seisoo sanojensa ja tekojensa takana).


Kivaa viikonloppua sinulle! Me seikkailemme ja junailemme tänä viikonloppuna tyttöjen kanssa, joten hulinaa riittää ainakin täällä!

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa että olet innostunut luonnonkosmetiikasta <3 Ihana postaus muutenkin, tällaisia on aina kiva lukea :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteeseen vastaamisesta! :) En ois muuten itse osannut vastata noihin kaikkiin kysymyksiin. :D

    VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)