tiistai 25. maaliskuuta 2014

Rannekoru vartissa


Höpsähdettyäni tilaamaan valkoruskeaturkoosin mekon huomasin, ettei minulla ole ainuttakaan turkoosia korua. Ei sinällään ihme, sillä onhan mekkokin ensimmäinen turkoosia sisältävä vaate kaapissani. Ratkaisin korupuutteen tekemällä noin vartissa tämän näppärän ja nopean rannekorun. Tilaajalahjaksi aikoinaan saadut helmet on pujotettu kierremetallilankaan, jonka alku- ja loppupäät on käännetty lenksulle.


Korun tekeminen oli sikäli hämmentävää, että se onnistui Tipusen ollessa hereillä ja alle kahden metrin päässä vieressä lattialla. Onneksi helmipaketin mukana tuli pitkä silkkinauha, joka osoittautui erittäin mielenkiintoiseksi. :) 

Myös valmis rannekoru sai paljon huomiota osakseen!


2 kommenttia:

  1. Höö, osaisinpa itsekin. Tai siis ei minulla mitään taiteellista silmää ole, näyttäisi varmaan edelleen ekaluokkalaisen tekeleeltä, jos testaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset "Nämä helmet sopivat hyvin yhteen" -valmispaketit on näppäriä, kun jotkut viisaammat ovat jo valinneet keskenään mätsäävät helmet samaan pussukkaan. Kannattaa kokeilla! :)

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)